bezig met laden...

1-op-1-Coaching

1-op-1 Consult

Het doel:

Het doel van een consult is dat jij jouw vragen omtrent mindset, voeding of training 1-op-1 kan stellen. Elvira kan inzichten bieden over o.a. eetgewoontes, moeilijke momenten, jouw te ondersteunen of je kennis en inzichten te geven. Met een consult kun je samen kijken naar de beste mogelijke aanpak en oplossing voor een duurzaam resultaat.

ADVIES

Start altijd eerst met Mevita Basic. Dit programma heeft iedereen gevolgd die ooit succes heeft gehad met Mevita!
Wil je toch eerst persoonlijk advies? Of heb jij specifieke vragen of dingen waar je niet uitkomt?
Boek dan een 1-op-1 consult! 


Leefstijldeskundige Elvira 

Elvira de Geus is jaren werkzaam geweest als coach, personal trainer en therapeut in de behandeling van alle voorkomende eetstoornissen en behandelaar bij eet- en bewegingsgedrag (eetverslaving, anorexia, obesitas etc.).


Elvira is gespecialiseerd in leefstijlcoaching. Het vinden naar een juiste oplossing die voor jou werkt. Hierbij kijkt Elvira altijd naar jou als persoon. Vragen over voeding, mindset (psychologie achter eetgedrag) en training kun je stellen aan Elvira!  *LET OP!*
Aangezien Elvira momenteel veel gevraagd is in het buitenland voor haar werk, zijn alle consulten via videobellen of zoom. Dit is super handig omdat zij op deze manier toch mensen kan helpen, het reistijd scheelt en het beter is voor het milieu. 

I.V.M. Drukte neemt Elvira alleen nog consulten aan met mensen die ook echt graag willen veranderen. 
Wil jij een online 1 op 1 consult ? Boek dan hier jouw consult.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE