bezig met laden...
Bereik jouw doel!
Welcome! Start your journey!

Join the Mevita Lifestyle

 "Een gezonde leefstijl is belangrijk! Je lekker in je vel voelen is wellicht het grootste geschenk aan jezelf. Afvallen hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je hebt alleen de juiste informatie, tools en mindset nodig. Een gezonde leefstijl is een leefstijl die realistisch, leuk en praktisch is. Gezond eten, lekker bewegen en elkaar inspireren is juist hartstikke leuk en supercool! Dat is mijn boodschap aan de generatie wereldwijd!" - Oprichter Elvira de Geus van Mevita.


Als je dit leest ben je zeer waarschijnlijk nieuwsgierig naar het antwoord op vragen als ''Hoe kan ik afvallen? of ''Hoe kan ik toch blijven genieten van eten en drinken maar toch mijn doel bereiken''?
Samengevat ''Hoe kan ik mijn leefstijl veranderen en straks ook makkelijker volhouden ? ''

Dat is super! Want bij Mevita kun je op een hele leuke en laagdrempelige manier meer leren over  mindset, voeding en beweging.
Als jij klaar bent om te veranderen, dan verwelkomen wij je graag! In het Mevita programma ontvang jij zes maanden lang ontvang waardevolle informatie, een handige app die inzichten en bewustwording geeft, lekkere recepten en leuke challenges, zodat jij alles leert over hoe hoe jij je leefstijl kunt veranderen en makkelijker kunt volhouden. Dit op een laagdrempelige en leuke manier voor maar 29,99 p/m.

De succesformule om jouw gezondere leefstijl wél vol te houden.  

Wat je zoekt: je wilt leren te begrijpen hoe afvallen werkt en wat er voor nodig is om dit vast te houden op de lange termijn. 
Wat je krijgt: 

 • 72 Lifestylelessen
  Iedere 2 dagen ontvang je een lifestyle les in je mailbox. In totaal ontvang je er dus 72. Leer wat er voor nodig is om een leefstijl op de langere termijn vol te houden. 
 • Toegang bewustwordings app
  Geen dieet! Bij ons bepaal je zelf wat je eet! Krijg bewustwording van je eetgedrag, genereer kennis en ontdek hoe leuk afvallen en bewustwording kan zijn!
 • Recepten & leuke challenges
 • Ontvang een receptenboekje met lekkere recepten voor het hele gezin
 • Mevita Community
  Deel ervaringen met andere Mevita leden, vind gelijkgestemden en sluit je aan bij onze Facebook groep "Mevita Community".
 • Vragen?
  Stel je vraag, deel je succesen of juist moeilijke momenten met ons! Zo kunnen we elkaar helpen en inspireren

Hoe gaat het in zijn werk?
1.Op het moment van aanmelding, ontvang je via de mail de intake. Waarna Elvira een account voor je kan aanmaken.
2.Vervolgens krijg je op de startdatum alle informatie toegestuurd om aan de slag te gaan.
3.
Het programma is zo ontwikkeld dat je zelfstandig aan de slag gaat. Zo kan iedereen voor een toegankelijke prijs van 29,99 starten en meedoen! Dat is ideaal.
Mocht je specifieke vragen hebben? Dan kun je me raadplegen en kom ik op je vraag terug. 

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Is het Mevita Programma geschikt voor mij?
Wil je graag meer leren over een gezondere leefstijl? Wil je graag een gezondere leefstijl en jouw doel bereiken, zonder te dieeten? Wil je graag beter in je vel zitten? Ben je bereid stap voor stap te veranderen? Dan is het programma zeker van toegevoegde waarde. Mensen van 12-78 jaar hebben deze informatie gebruikt, het is dus voor alle leeftijden geschikt! Bovendien krijg jij meer kennis die jij je hele leven kunt blijven gebruiken. Kennis is macht, nietwaar?

Kan ik blijven mee-eten met het gezin?
Absoluut! Je kunt alles blijven eten wat je nu ook doet! We willen juist een patroon creeren wat je kunt volhouden op de lange termijn! 

Ik gebruik Hello-Fresh maaltijden, kan ik deze blijven eten?
Absoluut! Geen enkel probleem. 

Moet ik speciale dingen aanschaffen?
Nee, helemaal niet. Het enige wat je verder nodig hebt is een digitale keukenweegschaal. Deze is zeker voor het begin erg handig. Daarnaast moet je beschikken over een mobiele telefoon. Deze zal je namelijk gebruiken om je voeding bij te houden.

Waarom is het programma 6 maanden?
We gaan voor de lange termijn! Veel mensen vallen terug in hun oude gewoontes, simpelweg omdat ze denken op de korte termijn. Iedereen kan bv 5 kilo afvallen, maar als deze persoon over een jaar weer 5 kilo is bijgekomen, is er dus niets veranderd. Iemand kan dus wel snel afvallen, maar dit betekent niet dat deze persoon succes heeft op de lange termijn. Hiervoor is echt een leefstijlverandering nodig. Duurzame gedragsverandering kost tijd en daarom willen we je inspireren voor een langere periode. Op deze manier is de kans op terugval vele male kleiner.

Wil je meedoen? Leuk! Alleen is er door de extreem grote aanvraag een wachtlijst. Meldt je aan en start op de eerst volgende mogelijkheid: zaterdag 22 mei.
*inschijving is eenmalig 15 euro. 

 

 

 

Wil je alvast meer leren over mindset, voeding of beweging? En geïnspireerd worden met Elvira's tips, tricks en recepten? Klik dan hieronder op de links en volg ons! 

Mevita instagram:
https://www.instagram.com/mevita_nl/

Mevita Facebookpagina:
https://www.facebook.com/Mevita.nl

Mevita community op facebook:
https://www.facebook.com/groups/mevita/

 

 

Kijk en lees hier ervaringen
Van mensen die het Mevita programma gevolgd hebben

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE
MEVITA

Meer vragen? Vul het contactformulier in en we komen op je vraag terug.

0031 640215054
Whatsapp
info@mevita.nl
www.mevita.nl