bezig met laden...
Bereik jouw doel!
Welkom bij meVITA!

meVITA Basic coaching⭐


Informatie over het meVITA BASIC Pakket:

Je krijgt een persoonlijk totaalplan voor minimaal 6 maanden waarin we je stapsgewijs gidsen om een maximaal en blijvend resultaat te bereiken.

 Wij combineren de pijlers leefstijl (gedrag), voeding en training om jou zo de optimale ondersteuning te kunnen bieden. Met je persoonlijk plan ga je zelfstandig aan de slag en biedt jouw coach je daar waar nodig gedurende het hele proces ondersteuning.  Wij werken niet met een dieet, maar bij ons bepaal je zelf wat je eet. Natuurlijk geven wij je de handvatten die je nodig hebt. Daarnaast gaan we niet voor (kortdurend) snel resultaat, maar voor resultaat op de lange termijn.

In het Basic pakket ga je aan de slag op de onderdelen leefstijl (gedrag) en voeding. Beweeg je van jezelf al voldoende en heb je onze expertise op dit gebied niet nodig? Dan is Basic Coaching het geschikte pakket voor jou. 

De coachingsgesprekken zorgen voor sturing en een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat jouw coach je kan helpen als je vragen hebt en kan bijsturen. De coachingsgesprekken zijn zowel online als op de locatie mogelijk. Op die manier kun jij zelfs vanuit jouw huiskamer intensief geholpen worden!
Daarnaast kun jij via de coachingsapp altijd 24/7 al jouw vragen stellen!Wil jij dit ook? Zet dan hier de eerste stap naar een vitale toekomst en meld je aan!
Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
De pakketten hebben een termijn van 6 maanden; daarna is verlenging mogelijk met telkens 3 of 6 maanden

LET OP! Wegens drukte zijn er nog maar een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk voor dit pakket!
Mogelijkheden voor coachingsgesprekken:
Dagelijks ma - vrij van  8.30 - 14.00
DI van 16.00 - 21.00


*Op het emailadres dat je hieronder invult, ontvang je direct de intake. Check eventueel je spambox mocht je hem niet direct zien.
Vervolgens neemt jouw coach contact met je op, zodat je zo snel mogelijk van start kunt!

 

 

 

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE
LOCATIE

Mogelijkheden coachingsgesprekken:
Dagelijks ma - vrij van  8.30 - 14.00
DI van 16.00 - 21.00 

meVITA werkt op afspraak.

Sprinkstraat 31
6269 AM Margraten

0031 640215054
Whatsapp
info@mevita.nl

www.mevita.nl