bezig met laden...
Bereik jouw doel!
Welkom bij meVITA!

Hoe blijf ik fit & gezond?

Tijdens deze Corona Viris periode staat ons leven op de kop. Thuiswerken, niet meer naar de sportschool of zelfs helemaal niet meer naar buiten kunnen, is ineens de orde van de dag. Hieronder een aantal tips of zo fit en gezond mogelijk te blijven! 

Blijf actief
Een sterk, actief lichaam is een gezond lichaam. Terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie adviseert dat we sociale afstand houden - betekent dat niet dat je je lichaam voor onbepaalde tijd op de bank moet parkeren. Oefening vermindert stress en kan witte bloedcellen vrijmaken die ziekten zoals verkoudheid helpen bestrijden. Dit kan heel gemakkelijk door thuistrainingen, die je gewoon in je woonkamer kunt uitvoeren! Zonder of met materiaal, aangepast op jouw niveau. Wil jij dit ook bekijk dan ons aanbod HIER. 


Gezonde voeding & normaal eetpatroon 
In deze situatie waarin veel mensen thuis moeten werken is het belangrijk om bewust te zijn van onze voeding. Te veel eten ligt al snel op de loer, zeker nu je de ijskast praktisch naast je hebt staan. Focus op groenten, fruit, vezels & onbewerkt vlees of plantaardige varianten. Probeer ook je normale eetpatroon (ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten) aan te houden zoals je dat altijd deed. Zorg er in feite voor dat je voedsel met veel voedingsstoffen binnenkrijgt dat je lichaam zal helpen optimaal te werken.

Hulp nodig?
Al jouw vragen omtrent voeding kun je stellen door aan leefstijlcoach Elvira de Geus. Wil je direct antwoord op enkele vragen omtrent voeding en/of training kies dan voor een eenmalig consult (klik HIER). Of ga echt een half jaar aan de slag om daadwerkelijk je leefstijl te veranderen en te gaan voor een duurzaam resultaat. Meer informatie? Klik HIER.

Ervaringen van anderen
Wil je eerst lezen hoe anderen mensen de begeleiding bij meVITA ervaren? Neem dan gerust een kijkje HIER.

Vrijblijvende informatie.
Een infogesprek is altijd vrijblijvend! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE
LOCATIE

Mogelijkheden coachingsgesprekken:
Dagelijks ma - vrij van  8.30 - 14.00
DI van 16.00 - 21.00 

meVITA werkt op afspraak.

Sprinkstraat 31
6269 AM Margraten

0031 640215054
Whatsapp
info@mevita.nl

www.mevita.nl