bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Mevita Februari Challenge

''DE MEVITA FEBRUARI CHALLENGE: WAT BEGON ALS EEN LEUK IDEE, EINDIGDE IN EEN CHALLENGE WAAR 439 MENSEN AAN DEELNAMEN''
 
 
Sportscholen dicht, thuiswerken en eten als enige troostmiddel om alle maatregelen tegen de pandemie te overleven. Onderneemster
Elvira de Geus van meVITA besloot daarom om een ''Februari Challenge'' in elkaar te zetten. ''Ik dacht dat het wel leuk zou zijn voor mijn klanten om ze wat extra ondersteuning te bieden tijdens deze tijd. Ik gooide het idee op internet. Eenmaal online gezet vlogen de aanmeldingen binnen! ''Ik wist niet wat me overkwam! Binnen enkele dagen hadden zich 439 mensen voor de challenge aangemeld!'' Uiteindelijk bleek deze challenge dé perfecte manier om zelfs vanuit huis aan je gezond te werken!
 
 
LAAGDREMPELIG, INFORMATIEF EN FUN!
Iedere dag krijgen de deelnemers één opdracht toegestuurd. De opdrachten variëren van informatie over een gezonde leefstijl, het koken van gerechten tot aan beweegchallenges. Super laagdrempelig, informatief en vooral ontzettend leuk! Het is geweldig om te zien hoe fanatiek mensen zijn! Deelnemers variëren van 15 jaar tot 78 jaar. Mensen in heel Nederland doen mee en er zijn zelfs mensen uit België en London die besloten deel te nemen. Dat is toch te gek! Iedere dag krijg ik honderden berichten van mensen dat ze zich fitter voelen! Alle foto's en filmpjes spreken voor zich! Een pandamie of niet, werken aan een gezonde leefstijl kan altijd!
 
CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE