bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Ravioli met champions, sperziebonen & cherrytomaten

We gaan naar Italië! Met deze verse pasta BOMVOL groenten!

INGREDIËNTEN (2 personen)

Bakje verse ravioli (250 gram)
Ik gebruikte ravioli met burrata maar je kunt je eigen smaak kiezen!

Sperziebonen 250 gram

Peultjes 100 gram

Cherrytomaten 50 gram

Champignons 200 gram

2 teentjes knoflook

2 rode uien

3-4 eetlepels Groene pesto (kunt ook rode pesto gebruiken)

Peper en zeezout
optioneel: Parmezaanse kaas (klein beetje maar)

 

LET’S GO

1.Breng ruim water aan de kook en verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en peultjes.
Kook de sperziebonen en peultjes 6-8 min 

2.Voeg na 2 min de ravioli toe. Giet daarna af en spoel af met koud water en laat uitstomen.

3.Snijd de champignons in half. Pers de knoflook en snijd de uien klein.

4.Neem een wokpan en doe hierin een beetje braadboter en fruit de knoflook en ui.

5.Voeg de champignons toe en laat even meebakken.

6.Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe. Voeg vervolgens de pesto toe.

7.Breng op smaak met peper en (zee)zout.

7.Verdeel het gerecht over de borden en garneer eventueel met wat Parmezaanse kaas (let op! Niet teveel!)

Aantal kcal per 100 gram bereid: +- 115 kcal

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE