bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Stop het leed dat ''diëten'' heet

Er is iedere maand wel weer een nieuwe ‘’boosdoener’’. Nu zijn het de koolhydraten, vorige maand was zuivel de duivel en daarvoor moesten we alle vetten gaan verbannen uit ons voedingspatroon. Het woord ‘’dieet’’ is simpelweg een korte periode met allemaal gekke eetregels die wij onszelf opleggen. Diëten is dus NIET de methode om duurzaam te kunnen afslanken.

Jezelf dingen ontzeggen brengt je nergens, want er komt een moment dat je toch zwicht voor dat gebakje of die zak chips. Waarom besluit je niet keuzes te maken die passen bij je doel? Kies voor een manier die bij JOU past in plaats van jezelf keer op keer te kwellen.

Toch lijkt het allemaal zo mooi: een detoxkuur, 12-wekenprogramma, wonderpil of hét buikspierkwartier. Maar helaas, de quick-fix bestaat NIET! Je lichaam is toch ook niet van de ene op de andere dag zo geworden? Dat heeft misschien wel jaren geduurd. Zorg er dus voor dat je stap voor stap je ongewenste gewoontes gaat veranderen! Afslanken op de lange termijn is zoeken naar de juiste methode die bij JOU past waarbij je STAP voor STAP je ongewenste gewoontes gaat veranderen in gewenste gewoontes!

Meer weten over hoe wij dit bij meVITA aanpakken? Neem dan contact met ons op!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE