bezig met laden...
Bereik jouw doel!
Welkom bij meVITA!

Update Corona Viris

Gezondheid voor alles!❤️

Ik wil mijn klanten fit en gezond houden en neem daarom geen risico. Daarom is meVITA vanaf morgen (16-03) tijdelijk gesloten. Ik hoop dat alle klanten hiervoor begrip hebben.

Maar dit betekent niet dat ik mijn klanten niet kan begeleiden! Alle huidige afspraken gaan door, alleen ik begeleid mijn klanten nu online, via FaceTime of een simpel telefoontje. Daarnaast zullen alle klanten die een trainingsschema hebben voor de sportschool een schema voor thuis ontvangen.

Wil jij dus ook fit blijven tijdens deze hechtische periode? Dat kan!! Zo kun je volledig online alle begeleiding krijgen en zelfs trainingsschema's ontvangen die je vanuit je woonkamer kunt doen! Hoe fijn is dat!?

Alvast dank voor jullie begrip. En lieve mensen, stay safe. Als je iets voor een ander kan doen, doe dat dan. Neem je verantwoordelijkheid en laten wij hopen we de situatie zo snel mogelijk onder controle hebben. ‘Voorkomen is beter dan genezen’. ❤️ Liefs, Elvira van meVITA

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE
LOCATIE

Mogelijkheden coachingsgesprekken:
Dagelijks ma - vrij van  8.30 - 14.00
DI van 16.00 - 21.00 

meVITA werkt op afspraak.

Sprinkstraat 31
6269 AM Margraten

0031 640215054
Whatsapp
info@mevita.nl

www.mevita.nl