bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Visie Elvira de Geus

 

"Een gezonde leefstijl is belangrijk! Je lekker in je vel voelen is wellicht het grootste geschenk aan jezelf. Afvallen hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je hebt alleen de juiste informatie, tools en mindset nodig. Een gezonde leefstijl is een leefstijl die realistisch, leuk en praktisch is. Gezond eten, lekker bewegen en elkaar inspireren is juist hartstikke leuk en supercool! Dat is mijn boodschap aan de generatie wereldwijd!"

 
ELVIRA DE GEUS


Elvira is een van de meeste ervaren en gespecialiseerde coaches in gedragsverandering. Naast haar danscarriere en studie healthsciene, is Elvira werkzaam geweest als therapeut in de behandeling van eetstoornissen (eetverslavingen, anorexia, obesitas etc.)

Al jaren strijd Elvira ervoor om orde te scheppen in een wereld waarin mensen worden platgegooid met onzin en onwaarheden. De afgelopen 10 jaar stortte Elvira zich op onderzoek en leefstijlcoaching.

 

MEVITA

Mevita is uitgevonden door Elvira, met als doel mensen te inspireren te kiezen voor een bewustere leefstijl. Haar laagdrempelige en realistische aanpak in combinatie met wetenschappelijk kennis bleek voor veel mensen een uitkomst.
Het in 2017 opgezette Mevita werd snel succesvol door haar grote aantal succesverhalen. 

''Bewustwording en juiste kennis is essentieel in de strijd naar een gezondere leefstijl die wel vol te houden is op de lange termijn''

- x Elvira de Geus\


Elvira heeft na haar danscarriƩre, Mevita opgezet om mensen te inspireren hun doelen op een realistische manier te bereiken.
Meer over Elvira zien?
https://www.instagram.com/elviradegeus/


 

 

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE