bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Davy Beijers

Davy (29), is samen met zijn partner Jor, een half jaar geleden gestart bij meVITA. Samen hadden ze de behoefte om hun leefstijl te verbeteren en dus gingen ze van start! Lees hier alvast het verhaal van Davy.

Hoe ben je bij meVITA terecht gekomen en wat was de reden om je aan te melden?
Ik ben bij meVITA terecht gekomen via mijn moeder (Marion Beijers). Zij heeft zelf ook deelgenomen aan een programma bij meVITA. Ik was bij haar intake gesprek erbij en het sprak me eigenlijk toen al aan. Even later leerde ik mijn huidige partner kennen en we hadden samen beide de behoefte om wat aan ons gewicht te veranderen. Zodoende dat we samen zijn gestart bij meVITA. Zelf heb ik voorheen allerlei diëten geprobeerd maar steeds verviel ik weer snel in mijn oude patroon.

Jullie hebben gekozen voor ''MeVITA Personal'', waarin jullie onder begeleiding van een coach aan de slag zijn gegaan met jullie leefstijl, voeding en beweging. Waarom heb jullie hiervoor gekozen en hoe is dit bevallen?
Ik heb gekozen voor Mevita Personal omdat me dit programma het meeste aansprak. Ik had graag iets wat ik lang kon volhouden. Door de gesprekken met Elvira over de voeding had ik al snel door dat ik eigenlijk alles gewoon mag maar met mate. Daar was ik blij om want een dieet waarin dingen verboden worden dat werkt bij mij al helemaal niet. Door deze nieuwe methode bij meVITA maak ik nu andere keuzes kan ik toch gewoon lekker mijn Choufke drinken! 

Verder vond ik het erg fijn om onder begeleiding van Elvira te sporten. Iedere week stonden er al weer oefeningen klaar, telkens andere. De uitleg was goed en Elvira corrigeerde waar nodig! Wat ik persoonlijk ook erg fijn vond is dat je een afspraak had staan. Bij mij was het iedere woensdagochtend een vaste prik. Ik ben erg blij met het resultaat ik heb veel meer energie gekregen en ben blij met de kilo’s die ik kwijt ben!!

Wat is het verschil met andere methodes die jullie in het verleden geprobeerd hebben?
Bij andere methodes gaat het door middel van andere voeding zoals shakes etc! Dat werkte ook wel maar daarna ga je weer over op gewone voeding en dan ben je net zo snel weer terug bij af. Door bij meVITA te starten ga je werken aan je leefstijl. Je gaat bewust kijken naar voeding. Niets is verboden als je zin hebt in bijvoorbeeld frietjes kan dat gewoon alleen zul je door de dag heen dan daar rekening mee moeten houden. Dat is super fijn!

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE