bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Gertie Schaepkens

Gertie Schaepkens (48), voelde zich lange tijd al erg moe en futloos. Voor haar gevoel zat ze in een 'neerwaartse spiraal', waar ze zelf niet meer uitkwam. Ze besefte dat er iets moest veranderen en zocht naar extra begeleiding. Lees hier haar verhaal!

Gertie, hoe ben je bij ons terecht gekomen en waarom koos je voor de begeleiding van meVITA?
Ik kwam toevallig Jacqueline de Geus tegen op de fiets. Ik zag meteen dat zij flink was afgevallen, dus ik vroeg natuurlijk gelijk wat ze gedaan had! Ik heb daarna direct contact gezocht met Elvira van meVITA. Na mijn eerste gesprek voelde ik mij zo op mijn gemak, dat ik me heb aangemeld!

Mijn eerste doel was natuurlijk om die kilo's omlaag te brengen maar toen de meetmomenten kwamen werd ik geconfronteerd dat er meer was dan alleen de kilo's. Mijn vetpercentage en viscerale vet (buikvet rondom organen) waren ook veel te hoog! Ik schrok omdat ik dat eigenlijk helemaal niet zo door had.. 

Wat is er veranderd ten opzichte van toen je begon?
Ik ben nu véél bewuster! Je moest eens weten hoe onbewust ik voorheen leefde en hoeveel ik nu weet! Daarnaast let ik nu ook veel meer op de hoeveelheden i.p.v. wát ik eet! Ik voel me gewoon zo licht en zwevend! Haha! Ik heb nu een veel betere kwaliteit van leven en dat merk ik aan alles. Als ik nu bijvoorbeeld een trap op loop, dan kom ik tenminste niet hijgend boven!

Kun je vertellen wat de meerwaarde van meVITA is?
Het feit dat er een persoonlijk profiel wordt gemaakt en er écht naar me geluisterd wordt, vind ik een bijzondere meerwaarde! In het verleden heb ik al verschillende dingen geprobeerd maar overal wordt er een 'one size fits all principe' toegepast. Nu werk ik veel meer aan mezelf en heb ik een coach (Elvira), die écht een stok achter de deur voor mij is! De coachingsgesprekken geven mij altijd nieuwe inzichten, waardoor ik weer motivatie heb om verder te gaan!

Gertie, je bent eigenlijk pas drie maanden bezig! Wat zijn je doelen voor de komende drie maanden? 
Momenteel wil ik graag zo doorgaan als ik nu bezig ben, daar voel ik me het meest prettig bij. Natuurlijk wil ik mijn vetpercentage nog meer omlaag gaan brengen, maar mijn huidige leefstijl doorzetten is voor mij momenteel belangrijker!  

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE