bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Jacqueline de Geus

Jacqueline, is naar eigen zeggen al haar hele leven bezig met haar gewicht. Als kind was Jacqueline, altijd al wat flinker en steviger. In al die jaren heeft ze al veel verschillende programma's gevolgd. 3 maanden terug begon ze aan MeVITA. Hieronder lees je hoe haar dit momenteel bevalt.

Jacqueline, waarom ben je begonnen met MeVITA?
Ik wilde graag een aantal kilo afvallen. Zelf lukte me dit niet? Ik had iedere keer opnieuw dat 'jojo effect'. Ik viel door de weeks dan af en in weekend kwam ik weer bij. Vandaar dat mijn dochter Elvira vroeg of ik ook kon beginnen. Ik wil namelijk graag gezond oud worden en me lekker in mijn vel blijven voelen.

Wat is volgens jou het verschil tussen een dieet en de methode van MeVITA?
Bij ieder dieet krijg je voorgekauwd wat je wel en niet moet eten. Nu kan ik zelf kiezen wat ik eet! Door het bijhouden van mijn voedingspatroon heb ik eindelijk inzicht gekregen. Dat is ook wat het meest aanspreekt: de simpelheid! Zelfs ik, die niet handig is met een computer of telefoon, kan dit volgen. Daarnaast is mijn vaste weegmoment een stok achter de deur voor me Dat geeft me telkens weer die motivatie!

Je bent nu 3 maanden met MeVITA bezig en je hebt je streefgewicht eigenlijk al bereikt. Momenteel ben je namelijk al 8 kg kwijt en zelfs 4% vetpercentage! Hoe komt het dat het nu wel lukt?
Door de MeVITA App heb ik meer inzicht gekregen in het aantal kcal wat producten met zich meebrengen. Ik ben daardoor echt veel bewuster gaan nadenken over dat gene wat ik eet. Soms blijft het weekend moeilijk maar ik maak nu bewustere keuzes. Daarnaast voel ik me nu echt lekker in mijn eigen vel en mijn doelstelling is om dat zo te behouden!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE