bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

 Jenny Döppen

 Jenny Döppen (21): 'Ik ben nooit echt dik geweest maar de laatste tijd begon ik steeds meer snoep, koekjes en andere dingen te eten. Het bewuster omgaan met eten dat is waarom ik mij heb aangemeld. En ik heb geen enkel moment spijt van mijn aanmelding bij MeVITA. Bovendien is Elvira echt een top coach!  Altijd positief en ze geeft mij de steun die ik nodig heb!'

Jenny's doel: Bewuster omgaan met eten
 Type pakket: meVITA ONLINE(Coaching + Voeding )
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus

Hoe ben je bij meVITA terecht gekomen en waarom heb je je aangemeld?
Op Facebook zag ik een bericht van MeVITA. Aangezien ik al langere tijd op zoek was naar een coach heb ik de pagina bekeken en heb ik meteen contact opgenomen met Elvira.
Ik ben nooit echt dik geweest maar de laatste tijd begon ik steeds meer snoep, koekjes en andere dingen te eten. Het bewuster omgaan met eten dat is waarom ik mij heb aangemeld. En ik heb geen enkel moment spijt van mijn aanmelding bij MeVITA!

Je bent pas eigenlijk een paar weken bezig, hoe bevalt het traject bij meVITA tot nu toe?
Heel goed! Je doet het natuurlijk allemaal zelf maar Elvira geeft mij toch het steuntje in de rug dat ik nodig heb. Bij vragen kan ik altijd bij Elvira terecht en niks is teveel gevraagd.

Wat is de grootste verandering tot nu toe?
De gedachten hoe ik over ‘eten’ denk. Ik ben veel bewuster bezig met wat ik in mijn mond stop. Normaal zou het bijvoorbeeld chips en snacks en kaasjes geweest zijn. Nu maak ik een keuze of dit of dat en niet meer alles in mijn mond stoppen wat er op tafel staat. Het belangrijkste van alles is dat ik weer beter in mijn vel zit. Het was niet mijn doel om kilo’s af te vallen. Maar het bewuster omgaan met mijn voeding.

Zou je meVITA aan andere mensen aanraden?
Geen twijfel over mogelijk: JA!
Elvira is echt een top coach! Altijd positief, ze geeft je de steun die je nodig hebt en kan haar altijd een bericht sturen als je vragen hebt. Zoals ik al zei heb ik geen enkel moment spijt dat ik hieraan begonnen ben.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE