bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Marion van den Esker

Eerder zagen we Marion al in deze video, waarin ze haar verhaal vertelde. Momenteel zit het half jaar voor Marion erop en verteld ze graag hoe ze dit half jaar beleefd heeft!

'Een half jaar geleden ben ik via Xanne van Laar in aanraking gekomen met Elvira de Geus. Nadat ik jaren geleden ben gestopt met roken en ook nog eens in de overgang kwam slopen de kilootjes eraan.Ik heb van alles geprobeerd maar niets hielp er kwamen steeds meer kilo’s bij. Ik voelde me zo ongelukkig in mijn lichaam. Op een gegeven moment wist ik gewoon dat er écht iets moest gaan veranderen. Ik wilde dit echt niet meer!!

Toen ben ik eens gaan kijken op de site van meVITA en heb gekozen voor het traject: ''Personal Coaching', waarin ik één op één aan de slag ben gegaan met mijn coach. Dat had ik echt nodig. In een half jaar tijd heb ik zoveel veranderd niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal!! Ik heb veel meer energie, slaap beter en beweeg makkelijker maar ik ben er nog niet, ik wil nog eventjes door omdat ik die laatste stap nog wil gaan maken.

Nu moet ik het alleen doen zonder de steun van Elvira maar ze heeft me zo goed begeleid dat ik weet wat ik moet doen. Elvira bedankt zonder jou had ik dit niet gekund! '

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE