bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Sanne Soeterbroek

Sanne Soeterbroek (23), combineert haar HBO studie met haar werk als verpleegkundige. Al meermaals had Sanne zelf geprobeerd wat kilo’s te verliezen, maar zonder blijvend resultaat. Momenteel heeft Sanne haar eerste half jaar bij meVITA erop zitten en wauw! Wat een resultaat! Lees hier haar verhaal.

Wat is voor jou de reden geweest om je aan te melden bij meVITA?
Ik had al meermaals zelf geprobeert wat kilo's te verliezen, dit lukte dan tot 1 max 2 kilo, maar daarna niet het doorzettingsvermogen om door te gaan. Door alle goede verhalen die ik had gehoord over meVITA heb ik me aangemeld om samen met Elvira mijn doel te kunnen verwezenlijken.

Wat heb je geleerd bij meVITA?
Vooral het feit wat ik eet en hoeveel ik eet. Door meVITA heb ik inzicht gekregen in de hoeveelheid die ik kan eten, maar ook vooral keuzes maken. Wat ga ik eten en als ik iets eet wat ik daarvoor die dag zal laten. Als ik een dag wat lekkers wil weet ik dat ik moet kijken wat ik de rest van de dag eet zodat het in balans blijft.

Hoe heb je het proces bij meVITA ervaren?
Het proces heb ik als heel fijn ervaren. De 6 maanden zijn omgevlogen met een goed resultaat. Maar voor mijzelf ga ik nog een half jaar door bij meVITA. Omdat de gewoontes die ik 23 jaar heb gehad, niet zomaar na 6 maanden heb omgegooid. Hiervoor heb ik nog een stok voor achter de deur nodig. Zo kan ik weer nieuwe doelen stellen voor over een half jaar.

Wat zou je aan andere mensen willen meegeven?
Als je het echt wilt en je geeft je voor 100% lukt afvallen zeker, hierdoor ga je ook beter in je vel zitten. Daarnaast is de begeleiding en coaching van Elvira heel goed en persoonlijk. Ze is echt geïnteresseerd in de persoon die voor haar zit. Het is niet van dit is mijn werk en dit moet je doen. Ze past het helemaal aan aan de persoon en wat voor deze persoon werkt. Ik ben zeer tevreden :)

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE