bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Sarah (35)

Sarah (35), wilde ook graag een dieet waar ze wél zelf kon bepalen wat ze at. Na positieve verhalen van haar vriendin heeft ze de stap gezet ook te starten bij meVITA. Lees hier haar verhaal!

Waarom heb je je aangemeld bij meVITA?

Ik was na een jaar Weightwatchers veel afgevallen maar inmiddels ook weer bijgekomen. Een vriendin van mij was ook bij meVITA geweest en was veel afgevallen, zonder het idee te hebben  te hebben gelijnd. Ze kon bij meVITA namelijk wél zelf bepalen wat ze at en werd veel bewuster. Ik dacht, dit wil ik ook proberen en toen heb me aangemeld.

Hoe kijk je terug op dit half jaar en wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd dat je, om lekker in je vel te zitten, je geen zwaar dieet nodig maar gewoon je levensstijl moet aanpassen. Gezonde en bewustere keuzes maken, zodat je dat wijntje in het weekend kan balanceren. Het gaat heel langzaam, maar dat is ook wat ik nodig heb om het vol te kunnen houden. Elvira, mijn coach, geeft me positieve feedback dat motiveert me altijd om weer verder te gaan. Ik ben nu een half jaar verder en zit nu op het punt dat ik mijn gewicht even gelijk wil houden om straks weer stappen te kunnen zetten.

Heb je tips of adviezen voor anderen?

Ontzeg je niet alle lekkere dingen! Drink je wijntje, pak je chocolaatjes. Zolang je het maar gecontroleerd doet. Dit voorkomt dat je je weer gaat "volduwen" op het moment dat je op gewicht bent.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE