bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Wendy Jungerius

Wendy Jungerius (44), trotse mede-eigenaar van Kinderopvang Margraten, ofwel KOM. 
 
In mei werd er een foto van mij gemaakt. Bij het zien van deze foto dacht ik "dit kan echt niet!! Vond het echt vreselijk om mezelf zo te zien!! Toevallig kwam ik toen net op FB Mevita tegen. En impulsief als ik met alles ben, was ik 5 minuten later ingeschreven.

Wat is de grootste verandering sinds je begin bij Mevita?
De grootste verandering heb ik ervaren in bewust wording. Bewustwording van voeding, eetpatroon en ( bij mij vooral) snoepgedrag. De eerste maanden intensief geschreven, gewogen en geteld (en afgekickt van mijn chocolade/chip verslaving). Maar na een aantal maanden wordt het onbewust een nieuw eetpatroon. En daar is waar ik wilde zijn. Het fijne van de Mevita denk wijze is dat verandering al snel leid tot resultaat. Resultaat leid weer tot nog meer motivatie, motivatie leidt tot nieuwe inzichten en in mijn geval tot zin in meer beweging door een fitter lichaam en geest. Het blijft een win situatie... Wat fijn aan het hele avontuur is, is dat Elvira naast je staat met raad en haar positiviteit. Iedere meeting met Elvira is een bevestiging dat ik op de goede weg zat. Geen moeilijke vragen en opdrachten , maar een fijne snelle meting, met de vooruit gang vast gelegd in duidelijke grafieken. Voor iemand als ik die alles graag visueel bevestigd wil zien ideaal dus. Nu 6 maanden later ben ik super blij met mijn impulsieve actie in mei. Ik ben aardig wat kilo's kwijt. Mijn BMI is gezond en vetpercentage is ontzettend gedaald. Maar het allerbelangrijkste... ik zit super goed in mijn vel en heb weer meer zelfvertrouwen gekregen!!

Zou je Mevita adviseren aan anderen?
Ik raad Mevita zeker aan mits je bereid bent om er ook aan te werken. Het zijn geen pilletjes of shakes die je krijgt waardoor je zelf niets hoeft te doen. Het is bewust wording, zelf nadenken, discipline in meten en wegen de eerste tijd en geloven in je zelf. Want het KAN. En zeker met Elvira als waakvlam die er nodig is als je vragen hebt, je niet laat vallen als het even niet gaat, en mee jubelt als het goed gaat.

 
Wil jij dit ook? Bekijk ons 12 weken programma hier!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE