bezig met laden...
Bereik jouw doel!
Welkom bij meVITA!

Lotte Waterval

Lotte Waterval (21), zat na een lange periode van stress niet zo lekker in haar vel. Ze wilde zich graag weer lekkerder in haar vel gaan voelen en aan zichzelf gaan werken. Na het lezen van vele andere positieve verhalen over meVITA, besloot ze zich aan te melden. Momenteel is Lotte bijna een half jaar verder en voelt ze zich zoveel beter! Lees hier haar verhaal!

 Lotte's doel: Afvallen en beter in haar vel zitten.
 Type pakket: meVITA Basic Plus (Coaching + Voeding + Training)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)

Lotte, hoe heb je de coachings momenten met Elvira ervaren? 
De coaching van Elvira was super prettig! Zij gaf zelfvertrouwen en liet me inzien dat ook ik kon afvallen. Ze heeft me geleerd hoe ik bewust om kan gaan met mijn voeding, zonder dat ik mijn eetpatroon drastisch om moest gooien.

Naast coaching op voeding en leefstijl heb ik ook ervoor gekozen om aan de hand van trainingsschema's, in de sportschool zelfstandig te trainen. De oefeningen werden altijd eerst door Elvira duidelijk uitgelegd, zodat ik daarna zelf aan de slag kon. Dat was super fijn! Want ook als ik vragen had, kon ik altijd bij Elvira terecht.  

Wat is het verschil met andere methodes die je in het verleden geprobeerd hebt?
Dat bij de methode van meVITA heb ik eindelik geleert hoe ik om moet gaan met mijn voeding, zonder dat er iets verboden werd. Ik mocht gewoon alles eten! Zo kon ik ook gewoon mee eten met de rest van het huis!

Heb je tips voor anderen?
Zit je niet lekker in je vel en wil je wat kilo’s kwijt!? Wil je een methode die je wel kunt volhouden? Meld je dan aan bij meVITA! Want Elvira is echt een topper en ze begeleid je met interesse en inlevingsvermogen! 

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE
LOCATIE

Mogelijkheden coachingsgesprekken:
Dagelijks ma - vrij van  8.30 - 14.00
DI van 16.00 - 21.00 

meVITA werkt op afspraak.

Sprinkstraat 31
6269 AM Margraten

0031 640215054
Whatsapp
info@mevita.nl

www.mevita.nl