bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

meVITA

WELCOME BIJ MEVITA! 

 

 

"Een gezonde leefstijl is belangrijk! Je lekker in je vel voelen is wellicht het grootste geschenk aan jezelf. Afvallen hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je hebt alleen de juiste informatie, tools en mindset nodig. Een gezonde leefstijl is een leefstijl die realistisch, leuk en praktisch is. Gezond eten, lekker bewegen en elkaar inspireren is juist hartstikke leuk en supercool! Dat is mijn boodschap aan de generatie wereldwijd!" 

- x Elvira de Geus 

 

Als jij klaar bent om te veranderen, dan verwelkomen wij je graag!
LET OP! Wij geloven niet in dieeten maar in het creeren van een gezondere leefstijl. Dit is namelijk de enige manier om dit vol te houden op de lange termijn. 
 

KLAAR OM TE STARTEN?
Mevita Basic.6 maanden Digital.

KLAAR OM TE STARTEN?

BEREIK JOUW GEZONDHEIDSDOELEN 

LET'S GO!  Have fun! 
Starten kan zaterdag 25 sep (nog 2 plekken vrij)

6 maanden programma 29,99 p/m
1-op-1-Coaching
 
Wanneer je meer hulp nodig hebt bij langdurige problemen.
Boek hier jouw 1-op-1 consult 

 

GEEN PLEK MEER BESCHIKBAAR.

Meer informatie
Over Mevita

 

 
ELVIRA DE GEUS


Elvira is een van de meeste ervaren en gespecialiseerde coaches in gedragsverandering. Naast haar danscarriere en studie healthsciene, is Elvira werkzaam geweest als therapeut in de behandeling van eetstoornissen (eetverslavingen, anorexia, obesitas etc.)

Al jaren strijd Elvira ervoor om orde te scheppen in een wereld waarin mensen worden platgegooid met onzin en onwaarheden. De afgelopen 10 jaar stortte Elvira zich op onderzoek en leefstijlcoaching.

 

MEVITA

Mevita is uitgevonden door Elvira, met als doel mensen te inspireren te kiezen voor een bewustere leefstijl. Haar laagdrempelige en realistische aanpak in combinatie met wetenschappelijk kennis bleek voor veel mensen een uitkomst.
Het in 2017 opgezette Mevita werd snel succesvol door haar grote aantal succesverhalen. 

''Bewustwording en juiste kennis is essentieel in de strijd naar een gezondere leefstijl die wel vol te houden is op de lange termijn''

- x Elvira de Geus

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE