bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

1-op-1-Coaching

Persoonlijk advies, vragen of begeleiding nodig?


Leefstijldeskundige Elvira 


Mijn naam is Elvira de Geus. Ik ben een professionele leefstijldeskundige. Na mijn danscarrière en mijn studie Healthscience ben ik mijn eigen bedrijf Mevita begonnen. Na jaren werkzaam te zijn geweest als therapeut in de behandeling van alle voorkomende eetstoornissen en behandelaar bij eet- en bewegingsgedrag (eetverslaving, anorexia, obesitas etc.) heb ik Mevita ontwikkeld. Ik ben gespecialiseerd in eet- en beweeggedrag, eetstoornissen, obesitas en of vragen over voeding en training (conditie en krachttraining) bij zowel kinderen als volwassen.

 *LET OP!*
Aangezien Elvira momenteel veel gevraagd is in het buitenland voor haar werk, zijn alle consulten via videobellen of zoom. Dit is super handig omdat zij op deze manier toch mensen kan helpen, het reistijd scheelt en het beter is voor het milieu. 

I.V.M. Drukte neemt Elvira alleen nog consulten aan met mensen die ook echt graag willen veranderen. 
Wil jij een online 1 op 1 consult ? Vul dan hieronder het contactformulier in.
 
TOCH STARTEN?
Uitaard is het altijd mogelijk om te starten met Mevita Basic! Hierin heeft Elvira al haar tips en tricks gezet om mensen zo goed mogelijk te helpen

 

Consult

In een consult kan er kan ingespeeld worden op o.a. eetgewoontes, moeilijke momenten of vragen. Alles om jouw te ondersteunen en je kennis, inzichten en adviezen te bieden over mindset, voeding en of training. Met een consult kun jij je vragen stellen en kunnen we samen kijken naar de best mogelijke oplossing voor een een duurzaam resultaat.


 
ADVIES

Start altijd eerst met Mevita Basic. Dit programma heeft iedereen gevolgd die ooit succes heeft gehad met Mevita!
Wil je toch eerst persoonlijk advies? Of heb jij specifieke vragen of dingen waar je niet uitkomt?
Boek dan een 1-op-1 consult! 
 


CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE