bezig met laden...
Leef bewuster!
Ole! Welkom!

Mevita Basic.6 maanden Digital.

 

JIJ WILT AFVALLEN EN FITTER WORDEN.

Wat je gezondheidsdoelen ook zijn – je bereikt het met Mevita
195,- in totaal Of 6 x 29,99 p/m

6 maanden Effectieve 10 min Lifestyle lessen

Als je dit leest, is dat waarschijnlijk omdat je nieuwsgierig bent naar hoe jij slanker, fitter en zelfverzekerder kan worden. Kortom hoe jij jouw gezondheidsdoel kan bereiken maar ook behouden. Dat is GEWELDIG! Want dat betekent dat je aan jezelf wilt werken!
In al mijn jaren werkervaring heeft het vinden van een stabiele basis in mijn voeding, mindset en beweging mij en het leven van vele anderen mensen veranderd. Jezelf lekkerder in je vel voelen is wellicht het grootste geschenk aan jezelf. Het ontdekken wat voor jou werkt, zonder van dieet naar dieet te moeten hoppen is voor veel mensen levensveranderd. Het is een geweldig gevoel om bewuster en meer in balans door het leven te gaan.

Als jij klaar bent om te veranderen, dan verwelkomen we je graag. Tijdens deze 6 maanden reis zul je stap voor stap leren om bewuster, gezonder en slanker door het leven te gaan.

Doe jij mee?


1 Mevita App

Met Mevita binnen handbereik creer jij nieuwe gezonde gewoontes. De video's van Elvira, leeflessen met wetenschappelijke informatie en de voedingsapp helpt bewustwording te creeren. Zo kun jij slanker, fitter en zelfverzekerder worden. Het maakt niet uit hoe druk je bent of wat je doelen zijn. Het draait namelijk om meer dan alleen voeding. Het gaat om een gezondere leefstijl die bij jouw leven past. Door kennis, leuke workouts en tips kun jij mentaal en fysiek sterker worde

“Een gezonde leefstijl, is een leefstijl die leuk, realistisch en prakisch is.” Elvira de Geus


Creëer je eigen routine die je nodig hebt. Geen dieet! Jij bepaalt zelf wat je eet! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je bepaalde producten niet meer kunt eten. Dit is ontzettend belangrijk! Naar mijn mening wil je namelijk niet van dieet naar dieet hoppen, maar leren wat voor jou wel werkt.

 

 

2 Effectieve 10 min Lifestyle lessen

Voor de superdrukke bezige bijtjes biedt Mevita korte informatie om meer kennis en bewustwording te geven over mindset, voeding en beweging. Van video's over hoe om te gaan met verjaardagen, uitleg over koolhydraten, eiwitten en vetten tot full-body workouts voor strakke buikspieren en sterkere billen. We houden van ''no-nonsense'' en daarom scheppen we overzicht in een wereld waarin mensen worden platgegooid met onzin en onwaarheden over wat nu wel of niet gezond is.

Daarom ontvang je zes maanden lang, iedere 2 dagen een korte mail in je mailbox die zorgt voor kennis en bewustwording.  In totaal ontvang je er 95!. Deze informatie is bedoeld om meer bewuster te worden.
*als je zaterdag start, ontvang je maandag de eerste lifestyleles.

3 Mevitalicious recepten

Ontvang gratis het online Mevita receptenboekje. Geniet van lekkere recepten voor het hele gezin! Handig in je mailbox.

 

 
 

Veel gestelde vragen: 

Wat kan ik verwachten?
Verwacht in ieder geval geen gouden eieren. Iedereen die ooit succes heeft gehad met Mevita, heeft dit succes zelf gecreerd! Ze zijn bewuster geworden door hun voeding in te vullen, hebben een andere mindset gekregen en hebben balans gevonden in hun leefstijl. Deze mensen hebben dit niet van vandaag op morgen bereikt. Ze hebben gekozen om open te staan om anders over dingen te gaan nadenken en zijn eerlijk geweest naar zichzelf toe. Wij hopen je te inspireren om ook deze mindset te creeren, maar het succes ligt uiteindelijk bij jezelf. 

Hoe werkt het?

1.Meld je aan 
2.Je ontvangt op de startdatum de inloggevens en verdere informatie.
4.Je gaat aan de slag met de voedingsapp en ontvangt 6 maanden lang korte informatie over voeding, mindset en beweging.
5.Je gaat hierbij totaal zelfstandig aan de slag. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo en manier bewuster worden. Dat is ideaal. 

*Iedereen die ooit succes heeft gehad met Mevita, heeft dit gevolgd!

6 maanden Digital
Na het aflopen van je eerste betaalplan (6 maanden) wordt je abonnement omgezet naar een abonnement met het verlaagd maandtarief van 9,99 tot jouw wederopzegging. Opzeggen kan na afloop van je eerste betaalplan via e-mail: info@mevita.nl

Ideaal! Zo bepaal je zelf wat jij nog nodig hebt.

Waarom Mevita?
We geloven dat een ''gezondere leefstijl'' een leefstijl is die realistisch, leuk en praktisch is. Dit betekent zonder restricties of andere opleggingen. Bewustere keuzes maken betekent dus niet dat je niets meer mag hebben, het betekent dat je bewuster nadenkt over wat je eet en hoeveel je eet. We geloven in elkaar inspireren om te kiezen voor deze bewustere leefstijl. 

Voor wie is Mevita?
Makkelijk antwoord.. voor iedereen! De enige voorwaarde is dat je zelf bereid bent om bewuster te worden en open staat om andere keuzes te maken.

Is de informatie geschikt voor mij?
Wil je graag laagdrempelig, op je eigen tempo en online bewuster worden? Wil je graag beter in je vel zitten? Vind je het leuk om meer inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon? Dan is Mevita zeker van toegevoegde waarde. Mensen van 12-78 jaar zijn hiermee aan de slag gegaan om meer inzicht te krijgen in hun voedingspatroon,  het is dus voor alle leeftijden geschikt! 


Kan ik blijven mee-eten met het gezin?
Absoluut! Mevita is ook nadrukkelijk GEEN dieet. Je kunt alles blijven eten wat je nu ook doet! We willen juist een patroon creeren wat je kunt volhouden op de lange termijn! Hiervoor zullen we wel bewustere keuzes moeten maken.

Ik gebruik Hello-Fresh maaltijden, kan ik deze blijven eten?
Absoluut! Geen enkel probleem. 

Moet ik het vergelijken met de ''Weightwatchers''?
Nee, absoluut niet. De Weightwatchers (zoals ook op hun site beschreven) is een dieet. Mevita is ABSOLUUT GEEN DIEET. We gebruiken de voedingsapp om bewuster te worden, niet om alleen maar kcal te tellen of om niets meer te mogen. Maar om meer kennis en inzicht te krijgen over onze voeding. We willen juist een flexibel, leuk en fijn leefpatroon creeren, waarin geen restricties zitten. Dit betekent wel dat we BEWUSTERE KEUZES moeten.

Moet ik speciale dingen aanschaffen?
Nee, helemaal niet. Je moet alleen beschikken  over een mobiele telefoon en een bruikbaar emailadres. Hierop ontvang je namelijk de mails om meer te leren over een bewustere leefstijl en is het handig om je voeding bij te houden. Verder is het handig om een digitale keukenweegschaal te hebben. Deze is zeker voor het begin erg handig. 

Waarom krijg ik toegang voor 6 maanden?
We gaan voor de lange termijn! Veel mensen vallen terug in hun oude gewoontes, simpelweg omdat ze denken op de korte termijn. Iedereen kan bv 5 kilo afvallen, maar als deze persoon over een jaar weer 5 kilo is bijgekomen, is er dus niets veranderd. Iemand kan dus wel snel afvallen, maar dit betekent niet dat deze persoon succes heeft op de lange termijn. Hiervoor is echt een leefstijlverandering nodig. Duurzame gedragsverandering kost tijd en daarom willen we je inspireren voor een langere periode. Op deze manier is de kans terugval vele male kleiner.

Bovendien is het fijn om af en toe dingen te blijven opzoeken! Zie het als een handige tool, die ontzettend fijn is om te gebruiken op de momenten dat jij het weer even nodig hebt. Je kunt dingen opzoeken, recepten toevoegen of weer even bewust worden van je eetpatroon. 

Kan ik coachingssessies boeken mocht ik dit nodig blijken te hebben? 
Yes! LET OP! Bij de app zit GEEN coaching. Maar je kunt altijd, 1-on-1 sessie bijboeken mocht je hier behoefte aan hebben. Zo kun je zelf bepalen hoeveel en wat jij nodig hebt. 

Hoe werkt de automatisch incasso?
Op de 28e van de maand krijg je een email, enkele dagen hierna zal de automatisch incasso plaats vinden. Je hoeft hiervoor dus zelf niets te doen. Wil jij naar 6 maanden toch gebruik blijven maken van de app? Dit is geen enkel probleem en kun je dan zelf bepalen.

 

ONS VOLGEN? LEUK!! 


Mevita instagram:
https://www.instagram.com/mevita_nl/

Mevita Engelse versie Instagram: 
https://www.instagram.com/mevita_lifestyle/

Mevita Facebookpagina:
https://www.facebook.com/Mevita.nl

Mevita community op facebook:
https://www.facebook.com/groups/mevita/

 

 

Kijk en lees hier ervaringen
Van mensen die het Mevita programma gevolgd hebben

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE