bezig met laden...

Bo Weckseler

Bo Weckseler (23) heeft na jaren eindelijk iets ontdekt wat voor haar werkt! Ze heeft momenteel een half jaar begeleiding bij meVITA erop zitten en heeft haar doel bereikt. Naar eigen zeggen heeft ze momenteel een totale andere mindset! Lees hier haar verhaal!

Bo's doel: Afvallen
 Type pakket: meVITA Basic (Coaching + Voeding)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)

Waarom heb jij je aangemeld bij meVITA? Wat sprak jou aan?
Ik heb me aangemeld omdat ik meVITA tegen kwam op Facebook. Het sprak me aan omdat ik gemotiveerd raakte door de voor en na foto’s van anderen. Ik ben vervolgens op gesprek gegaan en merkte dat het op een makkelijke manier aangepakt werd, zonder strikte schema’s.

Hoe is het traject bij meVITA bevallen, wat vond je van de begeleiding en de manier van aanpak?
Ik vond het super. Een stok achter de deur en iemand waarbij je altijd terecht kunt met je vragen. Ook als het even wat minder goed gaat, toch doorgaan omdat het niet erg is als je een mindere dag hebt gehad.

Waarom denk jij dat deze aanpak voor jou gewerkt heeft?
Het heeft gewerkt voor mij omdat ik zelf mag kiezen wat ik eet. Het gaat erom dat je betere keuzes maakt en weet wat je eet. Door de vrijheid die je krijgt blijf je ook gemotiveerd en is het niet lastig om je eraan te houden. Daarnaast creeër je een heel andere mindset.

Zou je meVITA aan andere mensen aanraden?
AB-SO-LUUT. Sinds jaren heb ik iets ontdekt wat echt werkt voor mij en waarmee ik ook eindelijk een keer resultaat heb geboekt. De begeleiding van Elvira is super en ze weet waar ze het over heeft. Ze zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en de juiste keuzes blijft maken

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE