bezig met laden...

Daphne Raven

Daphne Raven (22) twijfelde eerst of ze wel moest starten bij meVITA. Door haar wissenende diensten als verpleegkundige en het feit dat ze naar eigen zeggen een moeilijke eter is, vond ze het ontzettend spannend. Inmiddels is Daphne een half jaar verder en heel wat kilo's lichter! Nu vraagt Daphne zichzelf af: 'Waarom heb ik dit nooit eerder gedaan!?'.
Lees hier Daphne's mooie verhaal:


Daphne's doel: Afvallen
 Type pakket: meVITA Basic (Coaching + Voeding)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)

Waarom heb jij je aangemeld bij meVITA? Wat sprak jou aan?
ik heb me aangemeld omdat ik niet meer tevreden was met mn lichaam. Ik vond mezelf veel te zwaar en het lukte mij niet om er zelf wat aan te veranderen. Via vrienden die reeds een traject bij meVITA doorlopen hadden, begon bij mij de intresse ook te komen om mij aan te melden. Toch heb ik eerst lang getwijfeld, want wanneer ik me zou aanmelden, werd het definitief en moest ik ervoor uitkomen dat ik te zwaar was.

Hoe is het traject bij meVITA bevallen, wat vond je van de begeleiding en de manier van aanpak?
Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me op mijn gemak bij Elvira. Waar ik eerst me voor mezelf schaamde, was deze schaamte vanaf moment 1 weg. Het feit dat ik regelmatig langs ging bij Elvira en daarnaast contact had via app heb ik als fijn ervaren. Wanneer ik wist dat ik een afspraak had opstaan keek ik hier erg naar uit. Dit omdat als je het resultaat op de weegschaal ziet dit een goed gevoel geeft en je weet dat je goed bezig bent (zeker omdat ik het zelf lichamelijk nog niet zag destijds). Ook wanneer het langzamer verliep en het moeilijker werd stond Elvira voor je klaar en begeleide ze je hier doorheen.

Waarom denk jij dat deze aanpak voor jou gewerkt heeft?
Omdat ik bij deze aanpak geen verplichting voel. Ik bepaal zelf wat ik eet en leerde gaande het traject hoeveel ik veel over mijn eetpatroon. Ik ben een moeilijke eter, en vooraf dacht ik dat dit mij zou belemmeren. Echter bleek dit helemaal niet het geval te zijn. Ik heb niks veranderd in wat ik eet maar met name hoeveel ik eet en wat eet ik eet. Nu achteraf denk ik: 'Waarom heb ik dit nooit eerder gedaan!?'.

Zou je meVITA aan andere mensen aanraden?
Ik zou meVITA zeker aanraden! Het klinkt voor veel mensen gek als ik zeg, ik ben zoveel afgevallen en eet gewoon zoals voor heen. Alleen ik maak nu echt bewuste keuzes en let op mijn porties. Maar het werkt echt. Ik raad meVITA aan omdat dit niet voor even is maar voor je hele leven!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE