bezig met laden...

Demi Coenjaerds

Demi Coenjaerds (21), dacht altijd, dat als ze wilde afvallen, dat ze dan alleen maar 'gezond' moest eten. Daardoor mislukte eerdere afvalpogingen. Het afgelopen half jaar heeft Demi gewerkt aan haar leefstijl en met succes! Demi is nu veel bewuster en weet nu hoe ze om moet gaan met bepaalde situaties. Lees hier haar verhaal!

Waarom ben je gestart bij meVITA?
Ik ben gestart bij meVITA omdat ik me niet prettig voelde in mijn eigen lichaam. Ik hoorde heel veel goede verhalen over Elvira, en dit werd ook bevestigd toen ik op haar facebook keek. Ook vond ik het een fijn idee dat de begeleiding één op één was.

Heb je in het verleden wel eens andere afvalpogingen gedaan? En wat is dan volgens jou het verschil met andere programma’s en/of dieeten?
In het verleden het ik vaker geprobeerd om af te vallen. Dit pakte ik dan telkens alleen aan. Maar dit lukte steeds niet omdat ik niet de goede drive vond, omdat ik dacht dat je, om af te vallen, alleen maar ‘gezond’ moest eten. Het verschil bij meVITA is dat ik eigenlijk alles mocht eten, ik ben alleen veel bewuster gaan letten op de hoeveelheden van mijn voeding. Zo kon ik dus bijvoorbeeld toch s'avonds eens een frietje gaan eten. Alleen at ik dan overdag bewuster door bijvoorbeeld minder grote hoeveelheden en porties. Terwijl ik voorheen altijd dacht dat als ik wilde afvallen, ik dan nooit meer friet mocht eten. Dat blijkt dus echt een fabeltje.. 

Wat hebben je geleerd in dit half jaar?
Ik heb in dit half jaar geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik heb daarnaast door middel van de coaching geleerd om te gaan met bepaalde sitaties en ben me veel bewuster geworden van producten die ontzettend hoog in calorieen zijn. Eerst at ik bijvoorbeeld een zak chips leeg, zonder enige bewustwording. Nu kan ik dit veel beter doseren. Ik heb ook geleerd dat het niet erg is om eens een dag wat meer of ‘ongezonder’ te eten. Daardoor kom je niet meteen aan. De kunst is namelijk om de dag erna de draad weer op te pakken en niet te denken dat dan al alles verprust is.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE