bezig met laden...

Esther Heusschen

Esther Heusschen (36): 'Doordat ik in de zorg werk en dus veel onregelmatigheden heb, was ik op zoek naar iets dat bij mijn levensstijl paste. In het verleden heb ik afvalpogingen gedaan, ook wel succesvol maar toch kwam ik steeds weer in het verkeerde patroon terecht en ging het weer berg af. 
meVITA voelt totaal niet als een dieet... sterker nog, ik kan gewoon alles eten! Nu een half jaar later en 20 kilo lichter kan ik iedereen aanraden om voor zichzelf te kiezen'.

Lees hier het verhaal van Esther.

Esther's doel: Afvallen
 Type pakket: meVITA Basic Plus (Coaching + Voeding + Training)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus

 
Waarom ben je gestart bij meVITA?
Ik ben een half jaar geleden gestart bij meVITA omdat ik na een nare periode voor mezelf wilde kiezen, eindelijk fit worden en me beter in mijn vel wilde voelen.
Werken in de zorg brengt veel onregelmatigheid met zich mee wat ik lastig vond om dat te combineren met een gezonde en sportieve levensstijl.
Ik zocht naar iets wat bij me paste en wat ik kon volhouden ondanks alle onregelmatigheid.


Heb je in het verleden wel eens andere afvalpogingen gedaan? En wat is dan het verschil met andere programma’s en/of dieeten?
In het verleden heb ik afvalpogingen gedaan, ook wel succesvol maar toch kwam ik steeds weer in het verkeerde patroon terecht en ging het weer berg af.
Elvira weet je als coach te motiveren en is er als je het even niet ziet zitten.
Als er bij andere dieeten een rode pen door een boekje ging, gingen mijn haren rechtop staan dat is bij meVITA totaal niet het geval! Atijd weet ze er een positieve draai aan te geven wat heel motiverend werkt!
meVITA voelt totaal niet als een dieet... sterker nog, ik kan gewoon alles eten! Door andere keuzes te maken kan er heel veel en "mag" je heel veel, daardoor is het ook vol te houden!


Wat hebben je geleerd in dit half jaar? 
Ik heb het afgelopen half jaar geleerd andere keuzes te maken, al zijn het maar hele kleine, dat heeft Elvira me ook in laten zien. Zo hard als ik in het begin riep: "Ik kan het niet" zo goed gaat het nu... HET KAN WEL!!! En wie had gedacht dat ik ooit zou zeggen dat ik na al deze weken de sportschool zo zou missen...
Nu een half jaar later en 20 kilo lichter kan ik iedereen aanraden om voor zichzelf te kiezen.

Zoek je iets waar je aan jezelf kan werken, een stok achter de deur nodig hebt en een motiverende, geduldige en professionele coach wil raad ik Elvira en meVITA aan!!

Ik ben blij dat ik een half jaar geleden deze keuze heb gemaakt!!!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE