bezig met laden...

Estie Royen

Estie Royen wilde graag verandering! 'Ik was niet meer tevreden met mezelf. Ik voelde me niet meer prettig en had weinig zelfvertrouwen. Zelf zocht ik een stok achter de deur en handvaten voor een gezondere leefstijl, die ik op de lange termijn kon blijven volhouden'.
Lees hier Estie's verhaal:


Estie's doel: Meer balans in voeding & afvallen
 Type pakket: meVITA Basic (Coaching + Voeding)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)


Waarom wilde jij zelf verandering?

Ik wilde verandering omdat ik niet tevreden was met mijzelf. Ik voelde me niet meer prettig en had weinig zelfvertrouwen. 

Wat is voor jou het grootste verschil tussen de situatie nu en voordat je begon bij meVITA? 
Voornamelijk het stukje bewustwording. Ik werk in de zorg en daarbij komen natuurlijk veel onregelmatigheden kijken. Ik had totaal geen kijk meer op wat ik allemaal at. Nu heb ik dat wel weer. Ik ben stukken bewuster geworden en denk veel beter na over de keuzes die ik maak. Ik ben op een gezonde manier afgevallen en heb toch kunnen blijven eten wat ik wil. Zo heb ik gezien dat het eten van lekkere dingen echt mogelijk is! Anders hou je het natuurlijk ook nooit vol. Alleen eet ik nu op een bewustere manier. 

Wat zou je aan anderen willen meegeven?
 Maak bewuste keuzes in je leven. Vergelijk jezelf niet met anderen. Accepteer wie je bent en luister naar je eigen lichaam! 


CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE