bezig met laden...

Ger de Geus

Ger de Geus (64), was al jaren veel te zwaar en dit had een grote impact op zijn leven. Zeker omdat Ger al langere tijd leeft met COPD. Dit in combinatie met zijn overgewicht belemmerde hem ontzettend. Voor Ger was het tijd voor verandering! Lees hier zijn verhaal.

Ger, wat was voor jou de reden om je in te schrijven bij meVITA?
Ik voelde mij al langere tijd erg slecht. Door mijn COPD kreeg ik al veel minder lucht maar doordat ik ook nog eens veel te zwaar was, kon ik al helemaal slecht bewegen en ademenen. Ik had simpelweg geen lucht meer, waardoor alles voor mij veel te zwaar was. Toen ik hoorde van meVITA ben ik eens gaan kijken en heb ik mij direct aangemeld.

Hoe heb je de afgelopen zes maanden ervaren en wat is er tot nu toe veranderd in jouw leven?
Ontzettend positief! Ik kan niet anders zeggen! Vooral het persoonlijke contact maar ook het feit dat ik mijn eigen keuze vrijheid krijg om te zelf te bepalen wat ik wel en niet eet is voor mij een uitkomst! Ik ben mij zoveel bewuster geworden van mijn eetgedrag! Dat was voor mij echt een eye-opener! Ik heb er zelfs plezier in kregen om mijn voeding nu bij te houden en bewustere keuzes te maken.

Daarnaast heb ik gewoon mijn leven terug gekregen! Ik ben nu bijvoorbeeld net terug van vakantie en voorheen moest ik bij ieder bankje stoppen om uit te rusten maar dit jaar kon ik gewoon blijven doorwandelen! Ik merk ook dat het met mijn COPD zoveel beter gaat! Ik heb gewoon veel meer lucht en dat is zo een prettig gevoel! Dat kan ik bijna niet beschrijven.

Ik ben zeker nog niet klaar! Daarvan ben ik me ook bewust. Daarom ga ik ook nog een half jaar door bij meVITA. Ik wil nog meer gaan bereiken en daarnaast ook mijn huidige leefstijl blijven vasthouden.

Is er nog iets wat je andere mensen wilt meegeven?
Ga dit ook gewoon doen! Het levert je zoveel op!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE