bezig met laden...

Jolanda Jahae

Jolanda Jahae (50), heeft in haar leven al veel verschillende diëten gevolgd, maar al deze eerdere pogingen hielden geen stand op de lange termijn. Als ze zichzelf op foto’s terug zag, was ze niet happy. Ze wilde nu veranderingen op de lange termijn! Dus begon ze bij meVITA. Lees hier haar verhaal!

Wat is voor jou de reden geweest om je aan te melden bij meVITA?
De voornaamste reden dat ik me heb aangemeld, is omdat ik simpelweg niet happy met mijn lichaam was. In het verleden heb ik echt al een aantal verschillende diëten, pillen en andere methodes geprobeerd om af te vallen. Maar allemaal had ik daarmee alleen kortstondig succes. Ik kwam ook nog in de overgang terecht, waardoor ik eigenlijk bang was dat afvallen voor mij niet meer was weggelegd. Ik hoorde goede verhalen over meVITA en dacht, ik ga het eens anders aanpakken. Ik wilde echt gaan werken aan een verandering van mijn leefstijl en gewoontes. Mijn doel was nu: verandering op de lange termijn!

Wat heb je geleerd bij meVITA?
Wat ik heb geleerd is om  voeding niet meer als ‘’goed of fout’’ te zien, maar om juist veel meer de balans te zoeken. Zo waren voor mij de weekenden in het begin vaak lastig en wist ik vaak ook niet hoe ik dingen moest aanpakken. Ik denk dat daarin ook de kracht van meVITA zit. Tijdens de gesprekken met mijn coach Elvira, word ik altijd op een positieve en stimulerende manier benaderd. Ik krijg echt praktische handvaten over hoe ik bijvoorbeeld een uitetentje of een feestje in het weekend het beste kan aanpakken. Maar de gesprekken kunnen mij ook een spiegel voorhouden, waardoor ik zelf weer nieuwe inzichten krijg. Al die factoren hebben mij nu gebracht waar ik momenteel ben!

De coaching van Elvira gaat veel verder dan alleen het gesprekje, zo kon ik haar ook bereiken op andere momenten. Als ik een vraag had of een moeilijk moment, kreeg ik toch de ondersteuning die ik op dat moment nodig had! Die persoonlijke benadering is super prettig.

Wat zou je aan andere mensen willen meegeven?
Dat kortetermijnoplossingen niet werken. Dat je alles kan en mag eten maar de juiste balans, structuur en coaching juist de basis van succes is. Zelf houd ik meer van wandelen en heb ik mijn focus dus vooral gelegd op mijn voeding. Ondanks dat ik niet sport en in de overgang zit, was dit voor mij geen excuus en heb ik mijn gewenste resultaten bereikt!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE