bezig met laden...

Jordy Bisscheroux

Jordy Bisscheroux, heeft in zijn leven al vanalles geprobeerd met sporten en voeding. Toch lukte het hem iedere keer maar niet om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom melde hij zich aan bij meVITA. Nu heeft hij door de coaching, tips en aanwijzingen wél zijn gewenste resultaat weten te bereiken. Lees hier zijn verhaal!

Waarom heb je je aangemeld bij meVITA?
Ik heb me aangemeld bij meVITA omdat ik er goede verhalen over hoorden van vrienden, ik had al vanalles geprobeerd maar het wilde niet echt lukken. Dus ik dacht, het is het proberen waard en ik moet zeggen het heeft me goed geholpen!

Je hebt in het verleden al verschillende dingen gedaan (veel gesport / andere voedingsschema's). Waarom lukte het toen niet en waarom nu wel denk je?
Klopt, ik heb van alles geprobeerd met sporten en eten. Ik haalde er een beetje winst uit maar dat jojode na een aantal weken meteen weer dubbel en dwars terug omhoog. Daarbij had ik toen ook geen stok achter de deur die mij een beetje in de gaten hield waardoor het gebruik van  voedingsschema’s niet echt lang gehandhaafd werd. Het stukje coaching en tips en aanwijzingen hebben deze keer de doorslag gegeven om een gevarieerd voedingspatroon te ontwikkelen. En het is echt niet alleen maar broccoli en kip met rijst. Je mag met deze methode alles eten zolang je maar binnen de perken blijft. Dat maakt het ook makkelijker om het vol te houden.

Wat heb je geleerd in dit half jaar?
Ik heb in het laatste half jaar vooral geleerd dat voeding toch de hoofdrol speelt in het hele gebeuren. Je kunt blijven sporten zoveel je wilt. Als je je voeding niet aanpast maak je niet veel progressie. Sporten is natuurlijk ook belangrijk, maar voeding is de sleutel tot succes.

Heb je tips of adviezen voor anderen?
Ga jezelf niet pijnigen door alleen maar sla en kip met rijst te eten!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE