bezig met laden...

Jos Hodiamont

Jos (57), begon wat gezondheidsklachten te krijgen door zijn oude leefstijl. Na verschillende dieetpogingen tipte zijn zoon hem over meVITA. Nu een half jaar later is er veel veranderd in het leven van Jos! Lees hier zijn verhaal.

Waarom heb je je aangemeld bij meVITA?
Ik heb me bij meViTA  aangemeld omdat mijn zoon me die tip gaf. Hij had veel positieve verhalen en ervaringen over meViTA gehoord. Zelf had ik destijds al allerlei diëten en ‘’praatsessies’’ geprobeerd, maar niets wilde echt lukken om daadwerkelijk structureel af te vallen. Dus ik dacht; ‘wie niet waagt, die niet wint’. Na een informatiegesprek met Elvira, heb ik me direct aangemeld bij meVITA.

Je hebt in het verleden al verschillende dingen gedaan om af te vallen. Waarom lukte het toen niet en waarom nu wel denk je?
Het verschil met toen en nu is denk ik door de goede coaching van Elvira. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het diëten was omdat ik alles mag eten. Ik ben alleen nu wél bewust geworden van hoeveel ik allemaal at. Daarnaast ben ik daarbij ook voldoende gaan bewegen.

Wat heb je geleerd in dit half jaar Personal Coaching?
Wat ik voornamelijk geleerd heb is dat je echt naar je eigen leef- en eetpatroon moet gaan kijken. Je moet zelf echt willen veranderen en vooral durven eerlijk naar jezelf te zijn.  Doordat ik bewust ben geworden van mijn gewoontes heb ik mij nu een andere leefstijl aangeleerd. Mij is dit gelukt door de goede en professionele coaching van Elvira.

Heb je tips of adviezen voor anderen?
Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken. Ik ben bij meVITA gestart omdat ik overgewicht had en daar langzaam wat gezondheidsklachten van begon te krijgen. Ik voel mij nu véél beter, fitter en vooral mobieler. Wat ik anderen zou willen meegeven is kijk vooral in de spiegel zoek het bij jezelf, als je dit kan opbrengen heb je al een heel grote stap gezet. Zoek daarnaast iemand die je op een goede manier kan begeleiden.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE