bezig met laden...

Kelly Waajen

Kelly Waajen (40) 'Mijn kijk op voeding is veranderd, ik eet bewust en ben in balans'.
Om dit te bereiken koos ik ervoor om bij iemand te gaan waar ik met al mijn vragen terecht kon. Iemand die er voor je is als je het even moeilijk hebt en eigenlijk wilt opgeven'.


✔Kelly's doel: Afvallen en gezond BMI
 Type pakket: meVITA Basic  (Coaching + Voeding)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)

Waarom ben je gestart bij meVITA?
Ik ben bij meVITA begonnen omdat ik al jaren op weg was naar een gezond bmi. De eerste kilo's gingen er redelijk gemakkelijk vanaf maar de laatste 4/5 kilo lukte niet. Zelf vanalles (koolhydraat arm, shakes) geprobeerd maar dit hield ik niet lang vol en bij geen resultaat stopte ik ermee. Ik had het doel gesteld om voor mijn 40ste een gezond bmi te bereiken. Mijn verjaardag kwam in zicht dus ik moest wat gebeuren. Op Facebook zag ik meVITA voorbij komen en dacht, dit ga ik doen. Bij 1 iemand waar ik terecht kan voor al mijn vragen, iemand waar je je "moet verantwoorden ". Elvira van meVITA was die persoon voor mij, iemand die er voor je is als je het moeilijk hebt en eigenlijk wilt opgeven.

Wat is sindsdien veranderd?
Mijn kijk op voeding is veranderd, ik eet bewust en ben in balans. De ene dag eet ik wat meer en weet dan dat ik de anderen dag minder/gezonder ga eten. Ik ben nu ook tevreden met wie ik in de spiegel zie en dat gezond en bewust eten een keuze is en zeker geen straf.

Zou je meVITA aan aan anderen aanraden?
Ik zou meVITA zeker aanraden aan iedereen die niet in balans is qua voeding en die op een positieve en enthousiaste manier gecoacht wil worden door een hele lieve coach.

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE