bezig met laden...

Kim Elissen

Kim (24), merkte als jonge leerkracht in het basisonderwijs, dat haar leven en haar lichaam aan het veranderen was. Kim wilde graag verandering in haar leven en begon bij meVITA om haar levensstijl te veranderen. Lees hier haar verhaal!

Kim, waarom heb je je aangemeld bij meVITA?
Ik wilde graag wat afvallen. Ik had al verschillende dingen geprobeerd maar iedere keer viel ik dan bijvoorbeeld 100 gram af en die kwam ik ook weer bij. Zo heb ik hiervoor shakes geprobeerd, maar hierbij verandere ik mijn eigen eetpatroon niet. Ook dit avontuur was dus maar kortstondig. Ik zag meVITA langskomen en vooral het feit dat hier wel gekeken werd naar het aanpassen van mijn eigen gewoontes sprak mij aan.

Hoe heb je het proces bij meVITA ervaren?
Ik het begin vond ik het wel even pittig. Je moet het wel écht willen en op het begin had ik ook wat kleine dipjes. Maar op een bepaald moment kwam ik in de ‘’flow’’ terecht en begon ik steeds meer mijn eigen gewoontes te herkennen. Ook kreeg ik van mensen om mij heen steeds meer complimenten over hoe ik eruit zag. Dat motiveerde mij! Uiteindelijk worden die kleine beetjes dan toch een hele boel!

Wat vind je goed aan het concept van meVITA?
Dat er vooral gekeken wordt naar mijn eigen eetpatroon. Je kan en mag gewoon alles blijven eten, alleen wel veel bewuster. Daarnaast vind ik het heel goed dat Elvira inspeelt op mijn behoeften. Als ik dingen aangeef, die ik als moeilijk ervaar, dan bespreken we dat. Dat werkt prettig!

Hoe kijk je naar de toekomst?
Ik wil graag nog meer gaan afvallen natuurlijk. Maar ik weet nu wel hoe ik het moet gaan aanpakken en wat ik ervoor moet doen en laten om resultaat te bereiken. Ik weet nu ook dat ik echt niet altijd streng hoef te zijn maar juist ook mag genieten. Ik ben me nu in ieder geval veel bewuster van mijn eigen leefstijl en dat is de eerste stap richting verandering!

 

 

 

 

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE