bezig met laden...

Lianne (34)

Lianne (34), zat al een tijdje niet lekker in haar vel. Ze voelde zichzelf te zwaar en afvallen lukte op eigen kracht niet. Daarom besloot ze hulp te zoeken en meldde zich aan bij meVITA. Lees hier haar verhaal.

Waarom  ben je gestart bij meVITA?
Ik zat al een hele tijd niet lekker in mijn vel en vond mezelf echt te zwaar. Helaas lukte het me maar niet om af te vallen en besloot ik hulp te zoeken.
Gelukkig kreeg ik net op dat moment een goede stok achter de deur toen ik ten huwelijk gevraagd werd en was ik extra gemotiveerd. Ik twijfelde niet langer en meldde me aan bij meVITA.

Hoe is je dit half jaar afgegaan en wat je geleerd in dit half jaar?
De drempel lag voor mij vrij hoog. Ik verwachtte dat het keihard werken was en heel zwaar zou worden. Dit alles bleek reuze mee te vallen! Natuurlijk is het wel handig als je gemotiveerd bent en moet je wel verandering in je patroon aanbrengen.

In het begin vond ik het wel even moeilijk dat ik zelf aan de slag moest ; je krijgt niet te horen wat je wel en niet mag eten. Voordeel hiervan is wel dat je al snel zelf weet wat je kunt eten en wat je beter kunt laten staan. Ik werd me bewust van wat ik eet en wat ik voorheen at. Door deze bewustwording en niet gewoon klakkeloos kopiƫren van een voedingsschema, maak je andere keuzes, wordt het een levensstijl en is het makkelijker vol te houden.

Heb je tips of advies voor anderen?
Lukt het je niet om af te vallen? Schaam je niet en zoek hulp bij een coach!
Soms heb je inzicht nodig om vooruit te komen. Ik dacht dat ik best gezond at,maar weet nu, door dit traject waarom ik aan bleef komen.

Het is een investering in jezelf die het zeker waard is!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE