bezig met laden...

Loreen Crombach

Loreen (32) voelde zich niet meer fijn in haar eigen lichaam. ‘Als ik langs een spiegel liep dacht ik vaker, ben ik dat?’ Nu is Loreen een half jaar verder en veel leermomenten rijker! Lees hier haar verhaal.

Waarom ben je gestart bij meVITA?
Ik voelde mezelf helemaal niet fijn in mijn lichaam. Als ik langs een spiegel of een raam liep dacht ik, ‘oh mijn god, ben ik dit..!’ Er moest iets gebeuren!! Zelf had ik al vaak iets  geprobeerd maar altijd zonder resultaat.

Hoe kijk je terug in dit half jaar?
Om eerlijk te zijn is het een moeilijk half jaar geweest, tenminste de eerste 3 maanden. In mijn hoofd was ik steeds bezig en zat ik steeds tussen willen afvallen en willen eten.. Ik denk dat veel mensen dat wel kunnen herkennen. Ik heb heel veel geleerd over mezelf maar ook over hoe ik om moet gaan met mijn voeding. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan!! Dank je Elvira

Heb je tips voor anderen?
Kijk eens goed naar je voeding en laat er ook eens iemand anders naar kijken, die daar weer een andere blik op heeft. Ik dacht ook altijd dat ik goed bezig was terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo was.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE