bezig met laden...

Mariëlle Rompen

Mariëlle Rompen (28), de stap om te beginnen was groot.. want ik wilde mijn bourgondische leven niet opgeven.
Ik ben zo blij dat ik destijds gestart ben met meVITA, want nu heb ik ingezien dat kleine veranderingen al heel veel kunnen doen!

Waarom ben je gestart bij meVITA?
Op een bepaald moment dacht ik, er moet iets aan gebeuren. De levensstijl die ik heb bestaat voor een groot deel uit onregelmatig eten, ongezond eten en drinken en vooral genieten van het bourgondische leven. Dat is natuurlijk allemaal leuk en gezellig, maar op een bepaald moment voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Er moest een knop om. Ik zag op facebook en in mijn omgeving dat kennissen goede resultaten boekte met meVITA. Super knap allemaal. Toen dacht ik, dit kan en wil ik ook! Ik wil weer beter in mijn vel zitten.

Wat is sindsdien veranderd?
Het maken van andere keuzes wat betreft eten en drinken. Het hielp mij enorm dat een kleine verandering al een groot verschil kan maken. Ik hoef het bourgondische en gezellige leven niet over te slaan. Ik moet alleen andere keuzes maken. De bewustwording van eten en drinken, wanneer en wat ik eet maakt het afvallen een stuk makkelijker. Ik ben tevreden met de behaalde resultaten en zit veel beter in mijn vel. Het stuk bewustwording van voedsel zorgt er voor dat dit geen korttermijn resultaat is maar dat dit ook op de lange termijn resultaat blijft bieden. Dit maakt alles een stuk makkelijker en leuker!

Raad je meVITA aan aan anderen?
De stap om te beginnen was groot, want ik wilde niets inleveren van het leven dat ik had. In principe heb ik dat ook niet hoeven doen, alleen andere keuzes moeten maken. meVITA heeft mij heeft me laten inzien dat een kleine verandering al veel kan doen. Ik heb er zeker geen spijt van! Ik ben super blij met de behaalde resultaten. Dus, wil je wat kwijt om jezelf beter te voelen of wil je gezonder leven? Niet lang twijfelen. Gewoon DOEN!

Elvira bedankt 😊 !

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE