bezig met laden...

Marion Huynen

Marion Huynen startte samen met haar dochter Rachelle Huynen, 4 maanden geleden bij meVITA. Beiden doen ze op hun eigen manier aan ‘topsport’, zo heeft Marion haar eigen succesvolle kledingwinkel (Marion Mode) en is Rachelle een top paardrijdster. Samen gingen ze aan de slag op weg naar een gezondere leefstijl. Lees hier hun eigen verhaal!

Ongeveer een 4 maanden ben ik samen met mijn dochter Rachelle gestart bij meVITA.
Waarom? hoor ik dan veel mensen zeggen, jij toch niet.? Ja ook ik !! De kilo’s sluipen ook bij mij steeds weer opnieuw eraan. Na de vorige afvalrace -10 kg, een jaar later +10kg! Zoveel geprobeerd en gedaan maar na het behalen van het resultaat was ik binnen een jaar weer terug bij af!! Nu had ik al veel goeds gehoord en gezien van Elvira dus een intake gesprek was snel gemaakt.

Waarom werkt dit nu wel?
De één op één coaching bij het bereiken van onze doelen, oude eetgewoontes veranderen in nieuwe. De voedingsapp op de telefoon is makkelijk te bedienen. Je houdt op die manier overzicht in je eten. Mijn glaasje wijn s’avonds hoef ik niet te laten staan. Het is geen ingewikkelde bedoeling, je mag eten wat je normaal ook eet, alleen bewustwording speelt hier een belangrijke rol.

Daarbij sporten we samen bij meVITA, wat hier het grote voordeel van is?
1 Geen enkele reden om eens géén zin te hebben, de bekende stok achter de deur.
2 Goede begeleiding bij het uitvoeren van de oefeningen.
3 Geen enkele blessure opgelopen.
4 We voelen ons fit én vitaal, dit heb ik bij geen enkel eerder dieet gehad!

Na 4 maanden zijn Rachelle en ik heel erg blij met het behaalde resultaat. Samen 15 kilo minder maar wat nog fijner is, we voelen ons fit en een stuk gezonder!! Ons viscerale vet is behoorlijk gedaald en dat komt onze gezondheid alleen maar ten goede. We raden het iedereen aan!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE