bezig met laden...

Maud Liebens Sturmans

Maud Liebens Sturmans (25), dit is zo onwijs leuk om met eten bezig te zijn en het is totaal geen straf! Alle zwangerschaps kilo's zijn eraf en nog meer!

Je bent een half jaar geleden met je man gestart bij Mevita , waarom?

Voor mijn zwangerschap deed ik al aan sporten en wilde al wat kilotjes kwijt. Dit lukte amper. Toen ik zwanger was ben ik gestopt met sporten en aten we alles wat we wilde eten. Ik kreeg rare eetgewoontes en kreeg midden in de nacht zin in vette hap, tja je bent zwanger en moet dit dan ook per direct hebben. Ik nam mijn man mee in dit eetpatroon, hij moest ten slotte goed van mij eten... de kilotjes vlogen bij ons beide er snel aan. Toen ik bevallen was, blijven de kilo's toc hangen. Samen mijn man hadden wij ons ingelezen bij Mevita en zagen veel interviews en foto's met gewenst resultaat. Zo hebben we besloten om samen gezond te gaan leven, ons kindje een goed voorbeeld te geven en daarbij ook nog wat kilos te verliezen en hebben we ons aangemeld bij Mevita.

 

Hoe kijk je terug op dit traject? Wat is er sindsdien veranderd?

Het was ontzettend leuk om samen met elkaar op onderzoek uit te gaan wat je wel en beter niet kunt eten. Om samen te koken en op zoek te gaan naar gezonde gerechten. We wisten eindelijk waar we op moesten letten om een maaltijd gezond te maken. We waren ontzettend verrast over hoeveel je kunt eten en hoefde ons niet uit te hongeren. Ik dacht altijd dat afvallen alleen kon met weinig eten of honger hebben. Maar het tegendeel bewijst, we hadden regelmatig een foeteldagje en vielen daarnaast gewoon nog af.

 

Is Mevita makkelijk vol te houden, zou je het anderen aanraden?

Zeker weten! We zijn heel erg tevreden. De informatie heeft ons veel gebracht. Door het inzicht in voeding weten we lekkere gerechten te maken en lijden we geen honger. Weten we precies wat we aan voeding eten en hoe we gerechten zelf gezond kunnen maken door bepaalde producten te vervangen. Het is onwijs leuk om zo met eten bezig te zijn en totaal geen straf. Afvallen met Mevita is een uitdaging maar zo gaaf, zeker als je al snel resultaat ziet. We zijn ontzettend blij met de balans die we nu hebben gevonden dankzij Mevita.  Ik gun iedereen dezelfde euforie die ik elke keer opnieuw ervaarde. Ik zit weer lekker in mijn vel en voel me weer mooi. Dankjewel hiervoor!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE