bezig met laden...

Maud van Dijk

Maud van Dijk (18), heeft naar eigen zeggen eindelijk geleerd hoe ze bewust om kan gaan met eten. ‘Ik heb veel geleerd van het afgelopen half jaar en ik vond het speciaal om dit samen mijn moeder (Winny Koolen) te doen. We hebben elkaar gemotiveerd en geholpen met het maken van goede keuzes’. Lees hier Maud’s verhaal!

 Waarom ben je gestart bij meVITA?
Ik ben gestart bij meVITA omdat ik graag fitter wilde worden maar ook wilde afvallen. Ik wilde iets hebben waarbij ik normaal kon eten en niet van alles niet meer mocht eten. 

Wat is volgens jou het verschil met andere programma’s en/of dieeten?
Het verschil is, is dat je bij meVITA gewoon koolhydraten kunt eten en dergelijke maar het gaat om het bewustzijn over de hoeveelheden en wat er allemaal in het eten zit. Dit komt bij andere programma’s niet zodanig naar voren als dat het bij meVITA gebeurd. Tevens gebeurd het opletten met eten gewoon via een simpele app wat ik heel erg fijn vind. En door de appjes die Elvira stuurt, wordt je ook nog eens extra gemotiveerd! 

 Wat hebben je geleerd in dit half jaar?
In dit half jaar heb ik geleerd hoe ik bewust om kan gaan met eten. Ik heb geleerd wat goede portie’s zijn en wat ik beter kan laten qua eten. Ook heb ik geleerd om op een goede en effectieve manier te sporten door mijn hele lichaam te gebruiken. Door deze combinatie ben ik mij een stuk fitter gaan voelen. Wat ik ook nog geleerd heb is dat ik mij niet alleen maar moet focussen op de kilo’s die er af gaan, maar ook op het vetpercentage dat afneemt. Ik ben er achter gekomen dat dat vaak meer zegt dan mijn gewicht. Ik heb veel geleerd van het afgelopen half jaar en ik vond het speciaal om met mijn moeder samen te doen. We hebben elkaar gemotiveerd en geholpen met goede keuzes maken.

Wat is je tip of advies voor anderen?
Mijn tip voor anderen is dat ze niet bezig moeten zijn met dingen weg te laten omdat ze denken dat het slecht is maar ze moeten meer bezig zijn met het bewust worden en nadenken over de porties die ze nemen. 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE