bezig met laden...

Michael Liebens

Michael Liebens (26), ik voelde me niet meer prettig in mijn eigen lichaam. Zelfs voor een man kan dat voor schaamte zorgen. Afvallen is zeker niet altijd gemakkelijk..Maar zonder twijfel was me dit zonder hulp van meVITA / Elvira nooit gelukt! 

Je bent een half jaar geleden samen met je vrouw gestart bij meVITA. Waarom? 

Tijdens de zwangerschap van mijn vrouw is haar moederinstinct naar boven gekomen. Dit fenomeen heeft ertoe geleid dat ze mij begon bij te voeden en vol begon te stoppen. Uit alle liefde natuurlijk. Echter deed dit mijn figuur niet ten goede en begon ik flink uit te buiken. Nadat mijn vrouw bevallen was, kwam het besef dat we beide flink gegroeid waren in de breedte. Dit gevoel werd nog sterker toen ik op een dag wat enthousiast de trap af liep en mijn zogenoemde “Men boobs” vrolijk met het ritme mee op en neer sprongen. Tijd voor verandering…

En ben je blij met deze stap?
En of ik blij ben met deze stap! Ik voelde me totaal niet meer prettig in mijn eigen lichaam. Dit kan zelfs bij een man voor schaamte zorgen. 


Hoe kijk je terug op dit traject? Wat is er sindsdien veranderd?
Met terugblik is het duidelijk dat het niet altijd even gemakkelijk is geweest. Soms zelf zwaar. Echter kan ik met opgeheven hoofd zeggen dat dit traject een succes is geweest. Door de hulp van Mevita wordt het afvallen een levensstijl en leer je wat de betere keuzes zijn. Tevens de samenwerking met mijn vrouw heeft ons beide geholpen. Samen hebben we vol enthousiasme producten vergeleken en recepten uitgeprobeerd. Afvallen is meer dan alleen maar af en toe naar de sportschool gaan en een beetje minder eten. Misschien een keertje minder fastfood gaan halen mag dan wel helpen maar er komt veel meer bij kijken. Ik voel me weer prettig en tevreden over mezelf.

Is Mevita makkelijk vol te houden, zou je het anderen aanraden?
Met alle eerlijkheid is afvallen nooit makkelijk. En met welke hulp dan ook moet je het toch zelf doen. Echter kan ik zonder twijfel zeggen dat het zonder Elvira nooit was gelukt! Haar grote enthousiasme, haar hulp, haar tips en trics, haar aandacht en haar motivatie zijn een genot en drijfkracht om door te willen gaan. Het maakt dat je wilt blijven presteren en resultaten wilt boeken. Ik gun iedereen die af wilt vallen om welke redenen dan ook, de hulp van Mevita en Elvira! Heel erg bedankt voor alles!

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE