bezig met laden...

Naomi Mertens

Naomi (28), kreeg naar haar zwangerschap maar niet de kilo’s kwijt. Ze merkte dat haar lichaam erg veranderde en voelde zich futloos. Naomi wilde verandering en dus startte ze zes maanden geleden bij meVITA. Lees hier haar verhaal!

 Waarom ben je zes maanden geleden gestart bij meVITA?
Omdat ik mijn zwangerschapskilo’s zelf maar niet kwijt kwam. Ik heb destijds van alles geprobeerd en heb verschillende informatie opgezocht. Steeds kwam ik uit op ‘’shakes of rare dieeten’’ maar dat wilde ik niet en paste ook niet bij mij. Ik wilde een programma dat paste bij mijn huidige leefstijl en toe ik zag ik meVITA langs komen. Het sprak mij aan en toen heb ik me aangemeld.

 Wat is er nu veranderd t.o.v. je situatie toen?
Ten eerste is mijn eetpatroon ontzettend veranderd. Ik ben nog steeds die lekkerbek die houdt van een lekker kaasje of een stukje worst maar nu doe ik dit veel meer met mate. Vroeger kon ik bijvoorbeeld makkelijk een zak chips in één keer opeten maar nu pak ik me bijvoorbeeld een bakje en dan is het ook genoeg. Ik merk dat ik dus veel bewuster aan het eten ben. Daarnaast beweeg ik nu ook veel! Ik ben ook weer gaan trainen door middel van de meVITA Trainingsapp en dat werkt goed voor mij. Ik voel me nu een stuk fitter, kan me weer makkelijker bewegen én ik heb weer energie om leuke dingen te gaan doen.

 Wat zijn volgens jouw je succesfactoren geweest?
Ik denk toch wel die stok achter de deur en de handvaten die ik van Elvira kreeg. Daarnaast vond ik het prettig dat ik dit proces op mijn eigen tempo kon doen en mijn eigen keuzes ten aanzien van mijn voeding kon maken. Daarnaast kon ik zelf thuis de trainingen via de meVITA App volgen op het tijdstip dat het mij uitkwam.

Daarbij vond ik het prettig om 1 keer in de 3 weken langs te komen bij meVITA om even te bespreken hoe het ging en te meten. Thuis kon ik ook op de weegschaal gaan staan maar toch gaf me dit niet de ‘’push’’ om door te gaan. Die had ik bij meVITA wél.

Wat zijn je doelen voor ná het traject bij meVITA?
Ik wil zeker wel blijven doorgaan zoals ik nu doe. Ik ben zeker al veel afgevallen maar toch merk ik dat als ik een foto van mezelf zie, ik bij mezelf denk ‘’dat ben ik nog niet’’. Ik ben gewoon altijd een sporter geweest en door de zwangerschap kreeg ik een totaal andere bouw. Ik wil dus nog zeker meer gaan afvallen maar ik heb nu wél een stap in de goede richting gezet.

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE