bezig met laden...

Roan Dodemont

Roan Dodemont (20) ''meVITA is erg leerzaam en leuk! Uiteindelijk ben ik afgevallen op een gezonde, haalbare manier. Ik had nooit gedacht dat dit mij ging lukken!''

Waarom ben je gestart met meVITA?

Ik merkte dat mijn leefstijl erg ongezond werd. Ik hield erg van lekker eten en vond het moeilijk om dit te laten staan. Daarnaast was ik niet tevreden met mijn lichaam waardoor ik erg onzeker was. Dit was voor mij de reden om me aan te melden bij meVITA.

Hoe ging dit traject?

Ik merkte dat na korte tijd mijn ongezonde leeftijd al snel verdwijnde. Het fijne van meVITA is dat je alles mag eten. Door de handige meVITA app werd ik ontzettend bewust van mijn eetgedrag. Ik ben hierdoor veel meer aan mijn eigen gewoontes gaan werken. Ik moet zeggen dat mijn zelfvertrouwen flink is gegroeid. Ik denk dat me dat het meeste waard is geweest!

Zou je meVITA aan anderen mensen aanraden?

Absoluut! Ik heb meerdere pogingen gedaan om een beetje af te vallen. Sla, groente en fruit eten was meestal maar voor een paar dagen vol te houden. En hoe gezonder ik at, hoe meer ik het lekkers miste. Ik vond het op het begin even vreemd om veel zelfstandig aan de slag te gaan, maar dit was eigenlijk super fijn! Je krijgt precies de juiste handvaten en kunt altijd om hulp vragen! Ik heb echt een andere manier van denken aangeleerd. De zak chips werd al snel vervangen door een klein kommetje chips en twee frituursnacks werden al snel vervangen door één. Dit afvaltraject was helemaal niet zwaar of stom, het was erg leerzaam en leuk. Elvira's positiviteit motiveerde mij alleen maar om door te gaan. Daarnaast stond ze ook altijd voor me klaar als ik haar nodig had via de app. Uiteindelijk nog meer dan mijn doel afgevallen! Nooit gedacht dat ook mij dit ging lukken!


CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE