bezig met laden...

Thea Beuken

Thea (61), heeft al jaren een lymfoedeem arm. Het advies van de doktoren was om een stabiel en gezond gewicht te hebben. Dat zou niet alleen beter zijn voor Thea's arm maar ook vooral voor haar algehele gezondheid. Dieeten, dat wilde Thea niet dus startte Thea bij meVITA. En met groot succes. Lees hier haar verhaal!

Thea's doel: 
Gezond gewicht bereiken en dit stabiel houden.
 Type pakket:
meVITA Basic (Coaching + Voeding )
 Coach: 
Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus

Hoe ben je bij meVITA terecht gekomen en waarom heb je je aangemeld?
 
Ik ben hier terecht gekomen via Suzi, een collega van mij. Ik heb een lymfoedeem arm en daarvoor mag je moet je eigenlijk een bepaald gewicht hebben. Ik was te zwaar en de doktoren adviseerde mij aan om wat gewicht te verliezen. Daarnaast waren mijn cholesterol waarden te hoog. Hoogtijd om dus iets aan mijn leefstijl te gaan doen. 

Hiervoor ben ik wel eens naar een dieetist geweest, maar dit was het niet voor mij.  De manier Elvira begeleid sprak me heel erg aan en dat kon ik nergens anders vinden. Ik wilde echt op een gezonde en verantwoorde manier mijn leefgewoontes verbeteren. 

Je bent pas eigenlijk een paar weken bezig, hoe bevalt het traject bij meVITA tot nu toe? 
Geweldig!! Ik kreeg een persoonlijk plan dat helemaal op mij is gericht. De manier waarop Elvira coacht is zo fijn en ze is echt mijn stok achter de deur. Over Elvira heb ik 100% lof! Zij is echt zo ontzettend fijn! 

Wat is de grootste verandering tot nu toe?
Bewustere keuzes en ik kijk nu veel betere op de etiketten. Ik voel me veel energieker, zelfs aan mijn huid en haren merk ik het. Dus ik voel me zoveel vitaler! 

Zou je meVITA aan andere mensen aanraden?
Allemaal naar Elvira van meVITA komen!! 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE