bezig met laden...

Winny Koolen

Winny Koolen (49), besloot het dit keer anders te gaan doen! Ze ging géén dieet volgen maar gaf haar zelf én haar dochter een ‘’cadeau’’, zoals ze het zelf noemt, namelijk starten met het traject Personal Coaching bij meVITA. En met succes! Lees hier haar verhaal!

 Waarom zijn jullie gestart bij meVITA?
Ik heb eigenlijk alle diëten gevolgd om af te vallen,  maar kwam vervolgens ook weer aan. Totdat ik meVITA tegenkwam op Facebook.  De manier van werken trok mijn aandacht en ik heb een intake gesprek gepland. Daar werd al snel duidelijk dat het heel iets anders is dan dieet.

Samen met mijn dochter hebben wij ons een half jaar coaching bij Elvira cadeau gedaan. We hebben uiteindelijk voor het uitgebreide pakket gekozen. Dit bleek de juiste keuze te zijn geweest.

Wat is volgens jullie het verschil met andere programma’s en/of dieeten?
MeVITA is geen dieet,  want je mag alles eten wat je wilt. Via de app kun je precies bijhouden wat je op een dag eet. Tijdens je wekelijkse coachmoment kun je je vragen aan Elvira voorleggen en krijg je tips hoe je met bepaalde dingen om kunt gaan.

Wat hebben jullie geleerd in dit half jaar?
Ik ben meer bewust geworden van combinaties van voedingsstoffen.  Van tevoren was ik alleen maar met mijn gewicht bezig. Elvira heeft me laten inzien dat er meer factoren van belang zijn. Zo ben ik nu super blij dat mijn vetpercentage én vooral mijn viscerale vet omlaag zijn.

 Toen ik begon, had ik nooit gedacht dat ik de oefeningen ooit zou kunnen doen. Extra speciaal was het om met mijn dochter te trainen. Zo kun je elkaar blijven stimuleren. 

Wat is jullie tip of advies voor anderen?
Als je de mogelijkheid hebt, pak dan deze kans! Zie het net als wij als een ‘’cadeautje’’ dat niemand je meer afneemt. Elvira is een geweldige coach. Als je het tijdens een training moeilijk hebt, stimuleert zij je om door te gaan. Ze is er goed in om je grenzen op te zoeken. Echt heel fijn om met haar te mogen werken.

Wij gaan nu nog een half jaar door om de laatste puntjes op de ‘I’ te zetten. Eenmaal per maand hebben wij dan een coachgesprek met Elvira.  We zijn dus gelukkig nog even onder haar controle.

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE