bezig met laden...

Yourie Meertens

Yourie Meertens (20): ''Van kinds af aan heb ik eigenlijk altijd al teveel gewogen. Maar een half jaar geleden ben ik de strijd van te veel gewicht aangegaan. Zo merkte ik bijvoorbeeld dat ik ook last begon te krijgen van mijn knieën en daarnaast was ik ook gewoon echt klaar met mijn gewicht. Mijn coach Elvira heeft mij vanaf het begin goed weten te sturen en nu heb ik eindelijk mijn doel weten te bereiken!'' Lees hier het verhaal van Yourie!

✔ Yourie's doel: Afvallen
 Type pakket: meVITA Basic (Coaching + Voeding)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)

''Via mijn tante Marion Huynen heb ik over Elvira en meVITA gehoord. Samen met mijn moedere en zus ben ik de strijd van jaren teveel gewicht begonnen. Van kinds af aan heb ik eigenlijk altijd teveel gewogen.

Elvira heeft mij vanaf het begin goed weten te sturen en goede tips gegeven waar ik op moest letten of wat ik wellicht anders kon doen. Mijn belangrijkste leermoment voor mij is daarbij ook geweest dat genoeg ook echt genoeg is. Daarnaast kijk ik nu veel beter naar de verpakkingen en weet ik waar ik op moet letten, zodat ik niet voor verassingen kom te staan.

Ik heb hiervoor eigenlijk nog nooit eerder een dieetpoging gedaan maar bij Elvira voelde het ook niet als een dieet. Dat kwam omdat ik alles mocht eten! Ik heb alleen nu wel geleerd om mijn leefstijl op de juiste manier aan te passen.''

 

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE