bezig met laden...
De baas over je gezondheid!
Meer energie, meer prestatie!

Marion Mode Maastricht

Marion Huynen startte 4 maanden geleden bij meVITA. Door haar drukke leven als moeder en ondernemer van een eigen succesvolle kledingwinkel (Marion Mode) merkte Marion dat haar eigen gezondheid langzaam achteruit ging. Ze voelde zich niet meer zo fit, dus ging ze zelf aan de slag op weg naar een gezondere leefstijl. Maar daarnaast schakelde ze meVITA ook in om haar werknemers én klanten meer bewuster te laten worden! 

Zelf ben ik ongeveer een 4 maanden gestart bij meVITA.
Waarom? hoor ik dan veel mensen zeggen, jij toch niet.? Ja ook ik !! Als je wilt dat je werknemers fitter en bewuster door het leven gaan, moet je eerst zelf goede voorbeeld geven! Ook bij mij slopen de kilo's er steeds weer opnieuw aan! Na de vorige afvalrace -10 kg, een jaar later +10kg! Zoveel geprobeerd en gedaan maar na het behalen van het resultaat was ik binnen een jaar weer terug bij af. Nu had ik al veel goeds gehoord en gezien van meVITA dus een afspraak was snel gemaakt!

Waarom meVITA ?!
Ten eerste kijkt meVITA veel verder dan een ander vitaliteitsprogramma! Ze maken een langetermijns programma met o.a. health checks, spreekuren, en workshops. Ik en mijn werknemers voelen zich op hun gemak en er word een plan-op-maat aangeboden. Die gecombineerde aanpak sprak ons meteen aan! Daarnaast investeren wij als bedrijf in een duurzame inzetbaarheid. Dat is erg belangrijk! 
Waarom werkt dit voor jullie?
1.De Health coaches van meVITA zijn gespecialiseerd en van hoge kwaliteit
2.Door de spreekuren & vaste sportmomenten is ereen stok achter de deur
3.Er is een algehele vitaliteitscultuur gecreëerd.
4.De gecombineerde aanpak van voeding, mindset en bewegen is belangrijk! Er wordt niet gekeken naar wat je niet kan, maar naar wat je wel kan! Bewustwording speelt hierin een belangrijke rol! Dat vinden wij erg belangrijk! Er is voor iedereen ergens wel winst te behalen.

We raden het echt iedereen aan!CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE
LOCATIE

Sprinkstraat 31
6269 AM Margraten

0031 640215054
Whatsapp
info@mevita.nl

meVITA werkt op afspraak.

Openingstijden voor coachingsgesprekken op de meVITA locatie:
Ma: 8.30 - 15.00 
Di:   8.30 - 15.00
Wo: 10.00 - 19.00


www.mevita.nl