bezig met laden...

Dunja Kuypers

Voor Dunja Kuypers (23) was eten jaren lang haar grootste vijand. ''Ik voelde me heel snel schuldig als ik “ongezond” deed eten''. Na een half jaar coaching bij meVITA heeft Dunja eindelijk de balans gevonden en durft ze nu ook eigenlijk tegen zichzelf te zeggen: ''Ik mag er zijn''.
Lees hier Dunja's verhaal:


Dunja's doel: Meer balans in voeding & 'strakker' worden
 Type pakket: meVITA Basic (Coaching + Voeding)
 Coach: Elvira de Geus (op instagram @elviradegeus)


Veel mensen vroegen, op het begin, aan jou: '' Dunja, waarom zou je willen afvallen!? Dat heb je toch helemaal niet nodig.'' Waarom wilde jij zelf verandering?

''Ik wilde verandering omdat ik niet tevreden was met mijzelf. Ik heb altijd geweten dat ik geen overgewicht had maar ik was niet blij met mezelf. Daardoor had ik weinig zelfvertrouwen.

Wat is voor jou het grootste verschil tussen de situatie nu en voordat je begon bij meVITA? Wat heeft het je gebracht?
''Het grootste verschil is dat ik heb leren omgaan met voeding. Eten was voor mij mijn grootste vijand, dit is nu niet meer zo. Ik voelde me heel snel schuldig als ik “ongezond” deed eten. Nu heb ik de balans gevonden, ik kan ongezond eten maar ik maak keuzes. Elvira heeft mij ook geleerd dat het geen ramp is als je een dagje minder gezond eet, de volgende dag pak je de draad weer op en is er niks aan de hand.
Ik vind het heel fijn geen dieet te hoeven volgen, want dat hou ik niet vol. Dit is een nieuwe leefstijl en dit past erg goed bij mij.''

Voor mij zijn dit de belangrijkste veranderingen:
''Er is lichamelijk misschien niet zo een groot verschil, maar geestelijk wel!''
''Ik ben een stuk zelfverzekerder en vrolijker''
''Op dit moment kan ik eindelijk in de spiegel kijken en zeggen: ik mag er zijn.''

Wat zou je aan anderen willen meegeven?
''Ga opzoek naar een levensstijl dat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ga niet diëten volgen die je niet volhoud, want deze stellen je alleen maar teleur.
Voel je niet schuldig als je iets “ongezonds” eet, en neem vooral de modellen op social media niet als voorbeeld.''

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE