bezig met laden...

Kirsten Steijns

Kirsten (35), besloot na vele andere afvalpogingen zonder gewenst resultaat, zich aan te melden bij meVITA. Momenteel is Kirsten nu al een tijdje bezig en blikt ze terug op de eerste paar maanden van haar proces! En wauw! Wat kan bewuster leven toch veel impact hebben op je leven! Lees hier haar verhaal!
 
Waarom ben je een tijdje geleden gestart bij meVITA?
Ik ben half mei gestart bij meVITA omdat ik al veel afvalpogingen had gedaan maar nooit het gewenste resultaat kon behalen of ik verloor al snel mijn motivatie. En ik had al veel positieve verhalen over meVITA gehoord en toen heb ik besloten om er voor de volle 100% voor te gaan. En ik heb ook een stok achter de deur nodig om mijn doelen te kunnen behalen. 
 
Wat is er nu veranderd t.o.v. je situatie toen?
In de periode dat ik bezig ben bij meVITA is er ontzettend veel veranderd. Ten eerste ben ik al heel wat kg kwijtgeraakt (in 3 maanden tijd 10kg) en verder ben ik vooral in het begin met de neus op de feiten gedrukt, Zoals dat ik eigenlijk altijd veel te grote porties at en vaak niet de goede keuzes maakte. Ik ben er dan ook achtergekomen dat ik een ontzettende snoep/suiker verslaving had en nu raak ik eigenlijk zelden nog een snoepje aan of ik kan genoegen nemen met 1 of 2 snoepjes. En in mijn werk als kraamverzorgende is het meestal altijd feest en kwam er altijd heel veel lekkers onder mijn neus. Vanaf het moment dat ik bij meVITA ben gestart, ben ik al mijn eten voor tijdens het werk inclusief eventuele tussendoortjes zelf mee gaan nemen en zo is de verleiding voor al dat lekkers sterk afgenomen. Daarnaast ben ik ook een stuk fitter geworden! Zo kunnen nu ook de doosjes maagzuurremmer fijn in de kast blijven liggen. En het allerleukste is dat mijn kleren nu veel te groot geworden zijn en ik zeker 1 maat kleiner kan gaan dragen! Hoe tof is dat!
 
Wat zijn volgens jouw je succesfactoren?
Ik denk dat je er voor meer dan 100% voor moet gaan en het ook moet willen. 
En als je dan al snel de resultaten ziet dan geeft dat jou heel veel motivatie om verder te gaan. Er zijn zeker momenten bij dat ik het soms ook moeilijk heb, bijvoorbeeld als ik veel lekkers zie. Zelf probeer ik dan gewoon keuzes te maken. Bij meVITA kun je alles wat je eet bijhouden in een App op je telefoon. Dat maakt mij juist ontzettend bewust van alles wat ik eet en dit geeft mij goede handvaten.
 
Wat zijn je doelen voor de komende periode  bij meVITA?
Ik wil eigenlijk gewoon op dezelfde voet als ik nu bezig ben doorgaan en de gesprekken met mijn coach Elvira, bij meVITA helpen mij daar super bij! Zij motiveert mij als ik bijvoorbeeld vragen heb of onzeker ben over bepaalde dingen in mijn proces. 
CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE