bezig met laden...

Lilian de Bie

Lilian De Bie (59): ''Ik heb geleerd om op een hele fijne manier mijn eetgewoontes te veranderen zonder dat mij dit veel moeite heeft gekost. Ik ben nu echt GELUKKIG! ''


Waarom ben je gestart bij meVITA?
Na al veel dieeten geprobeerd te hebben hoorde ik van Mevita. Ik las de positieve verhalen van deelnemers en heb de gok gewaagd en mij aangemeld. GELUKKIG. !!!!

Wat is sindsdien veranderd?
Er is veel veranderd. Ik ben niet meer de hele dag met eten bezig. Bij andere dieeten had ik dat wel. Ik kan zelf kiezen wat ik kan eten en hoef geen bepaald menu te volgen zoals bij vele andere dieeten. Je leert op een hele fijne manier je eetgewoontes te veranderen zonder dat het veel moeite kost en eigenlijk zonder dat je het zelf door hebt. Bij andere dieeten wilde ik het liefst zo snel mogelijk zo veel mogelijk kilos kwijt. Nu heb ik geleerd dat het heel goed voelt om geleidelijk kilos te verliezen terwijl het heel weinig moeite kost. Ik heb een weg gevonden in mijn eetpatroon.

Raad je meVITA aan aan anderen?
Ik raad meVITA zeker aan anderen aan. Elvira de Geus weet je op een hele fijne manier te stimuleren en om te gaan met je eetgewoontes . Het gaat zo geleidelijk en natuurlijk dat het weinig moeite kost om het vol te houden. Volhouden is eigenlijk niet het juiste woord het gebeurt gewoon. Elk bezoekje bij Elvira is een feestje. Elke keer kom ik er met een nog positievere instelling vandaan!

 

CONTACT
VRAGEN? OF MEER INFORMATIE